323. rész (2013. június 14.)


Elkezdtétek szembe találni magatokat önmagatokkal kedveseim. Van aki még vonakodik, de a jelek amelyeket visszakaptok magatokról nagyon erőteljesek, szó szerint eláll tőle a lélegzetetek. Ezzel a ráébredéssel mélyebb betekintést nyerhettek abba, hogy kik is vagytok és mit is csináltok valójában. Így egész más fényben kezditek látni magatokat. Valakinek már a gondolat is elviselhetetlen, hogy amit eddig biztosra vett az csupán délibáb, míg másoknak a szabadság édes ízét nyújtja.

Az akit megláttok, ha bátran elég mélyre ástok, teljesen eltérő attól akinek a felszínen tartjátok magatokat (akit ”önmagatoknak” neveztek amióta ezt az életet élitek). A kettő közötti szakadék szinte áthidalhatatlannak tűnik, így előfordulhat hogy egyfajta azonosságbeli krízist éltek át.

Ez a felébredés alapvető változásokat hoz az életetekben, hiszen mindenre új szemmel fogtok tekinteni. Amennyiben nem érzitek magatokat egyensúlyban, nyúljatok ki nyugodtan és kapaszkodjatok bele valakibe aki stabilabb nálatok. Kihívásokkal teli lehet megtalálni az új stabil pontot. Mindehhez hozzá kell igazodni, ami időt vesz igénybe. Olyan ez mint amikor busszal közlekedik az ember, majd hirtelen az valami bukkanón megy át és ide-oda billen.

Adjatok elég időt magatoknak, hogy valóban a mélyére ássatok ennek az egésznek, mit is tartogat számotokra és a körülöttetek lévők számára is. Nem kell sietnetek ebben a folyamatban. Amint egyszer betekintést nyersz ki is vagy valójában, többé soha nem fogod elfelejteni. Idővel megfakulhat ahogy éled a mindennapi életed, úgy tűnhet minden olyan mint régen volt még a találkozás előtt. Lassabban haladjatok, adjatok elég időt magatoknak. Nyúljatok ki segítségért a kiegyensúlyozáshoz ha szükséges. Ne féljetek attól sem, ha néha elveszítenétek az egyensúlyotokat. Merjétek elengedni a régi félelmeket (attól való félelmeteket, hogy elveszítitek a kezetekből az irányítást). Legyetek felfedezők, haladjatok befelé az úgynevezett ”ismeretlen területre”. A felszín alatt nincs veszély, csupán szeretet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése