330. rész (2013. június 28.)


Egyre több információt értek el kedveseim! Nem csak a fizikai testetekből, de távolabbról is. Valakinek ezek a felfedések nagyon érdekesek, másoknak úgymond még nem érzékelték a radarjuk képernyőjén.

Már említettük, hogy megkönnyebbültetek a régi hulladéktól mely eltömítette a csatornáitokat. Most viszont eljött az ideje a befelé áramló (információ) hullámnak. Elkezdenek beszivárogni a dolgok a tudatosságotokba. Olyan dolgokról szóló információk is, amiről úgy gondoltátok nincs is tudomásotok róla. A dolgok megjelennek a láthatáron, olyan lesz mint egy újabb kirakós darabot találni a legváratlanabb helyeken. Először mindez véletlenszerű információnak tűnik ugyan, de a pontos meghatározás is meg fog érkezni persze. Még az is lehet, hogy éppen nem nektek kell felfognotok a teljes képet.

Ez a lecke a kapcsolódásról szól, a pontok összekapcsolásairól is. Lehet felfedezel valamit ami valaki másnak a történetét egészíti ki (tölti ki). Mindez fordítva is megtörténhet. A kincskereső játék elindult. Úgy gondoljuk érdekes darabokat és információkat fogtok találni a mindennapi életetekben. Jöhetnek kép, hang, szó vagy bármilyen formában is. Tartsátok hát nyitva a szemeteket – az elméteket, és figyeljétek meg mibe ”szaladtok bele”. Ne felejtsétek el megosztani ezt a többiekkel, lehet hogy a számotokra nem annyira fontos információ, másnak nagyon is értékes lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése