326. rész (2013. június 20. - Napforduló üzenet)


Mint tudatában is lehettek, holnap (június 21.) ismét fordulópontra ér a bolygótok. Az északi féltekén nyári napfordulóként nevezik. Ez az év leghosszabb nappala, utána az egyensúly ismét kimozdul és a nappalok elkezdenek rövidülni. Persze mindez a déli féltekén pont fordítva történik.

Miért térünk ki erre ilyen részletesen? Azért kedveseim, mert a holnapi nap energetikailag igen jelentős. Egyfajta fókuszpontként szolgál sok lélek számára. Attól függetlenül, hogy maga a dátum nem hordoz különösebb jelentőséget, a nap viszont fontos szerepet tölt be, hiszen megnyit benneteket a jótékony energiákra amelyek rátok zúdulnak ezen a napon. A napfordulókat mindig is fontos erőpontoknak/csomóknak tartották már az első lények is. Arra kérünk benneteket, legyetek tudatában ennek a holnapi külső hatásnak.

Az utolsó időszakot úgyis inkább azzal töltöttétek, hogy befelé figyeltetek és a középpontotokkal kapcsolódtatok. Holnap kapcsolódjatok kifelé is. Üljetek le csendben és nyissátok meg magatokat annak a csodának ami energiarács formájában vesz körül benneteket, élettel telve pulzál és biztonságban tartva ölel át titeket. A holnapi nap nagyon erőteljes és fel lehet használni arra, hogy kitágítsátok a kapcsolódást. Szánjatok időt arra, hogy leültök és megnyíltok erre a mennyei áldásra és a bolygótokon történő ünneplésre. Érezni fogjátok, hogy valami olyannak vagytok a részei ami nem csak a bolygót öleli át, hanem sokkal távolabb is élet. Távolabb mint a ragyogó nővéretek, a hatalmas Nap. Mondjatok neki köszönetet, és köszönjétek meg magatoknak is, valamint az Egész Teremtésnek, hogy részei vagytok ennek a csodálatos élethálónak.

Megköszönjük mindazt amivel hozzájárultatok ehhez a hálóhoz. Holnap pedig nyíljatok meg mindannak az ajándéknak amit a Nap jótékony sugarai adnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése