232. rész (2012. december 04.)


A feszültség növekszik és csökken, ahogy beleléptetek és érzitek a vortex (energiatölcsér) húzóerejét. Olyan ez mint amikor túlléptek az ”eseményhorizonton” és egy fekete lyukba találnátok magatokat. Még ha kihívással telinek is érződik ennek a csodálatos folyamatnak az első állomása/ felvonása, innen már nincs visszafordulás. A vortex másik fele biztonságot nyújtó energiaváltozást hoz. 

Mint ahogy a fekete lyukban sem látható az ami rád vár, ugyanúgy az utolsó csepp láthatóság is el van szipolyozva az egyéntől. Ne féljetek, ez nem azt jelenti, hogy örökre eltűntök valamiben. Ez inkább egy zsilipszerű ajtórendszerhez hasonlít, ahol az ember nem láthatja mi van a túloldalon, egészen addig míg át nem lép mindkét ajtón.

Mindent magatok mögött hagytok, és egy teljesen új energiamintába léptek be, amely türelmesen vár rátok a túloldalon. Amint már elmondtuk, ez az átmenet sokban hasonlít egy tű fokán való átjutáshoz. Hiszen nem mehetsz teli kofferekkel, így az elkövetkező napokban sok mindent kell újra értékelned, áttekintened. Sok dolog újra felbukkan. Ne csodálkozzatok, ha újra olyan dolgokat láttok, amelyről azt gondoltátok már régen magatok mögött hagytátok.

Ne vegyétek ezt úgy, hogy megbuktatok valamilyen megmérettetésen, és hogy nem lesztek képesek átlépni a kapun. Nem így van. Ez csupán azt jelzi, hogy megtisztulás van folyamatban. Sok szempontból ez egy automatikus folyamat, melyben a legmélyebb magvatok magára veszi ezt a feladatot és könnyít a terheken. Maradjatok jelen(ben) és nézzétek meg, mi bukkan fel. Hiszen, ha valami felbukkan az azért van, hogy megláthassátok. Nem kell mély elemzésbe fogni, csupán észrevenni és elfogadni. Elfogadás, ennyi az egész. Ezáltal jelented ki, hogy készen állsz a következő lépésre.

Ez drámaian hangozhat, de úgy gondoljuk sok ilyen (megtisztító) pillanatot megéltetek már. Ez csupán egy emlékeztető arra, hogy lényegtelen mi bukkan fel, ne érezzétek magatokat ”méltatlannak”. Lássátok meg mi is valójában, csupán egy utolsó tehermentesítés, hogy előre tudjatok haladni az ajtókhoz. Utána pedig az új felé, ami a másik oldalon vár rátok. Olyan lesz ez mint a ”tabula rasa” (üres tábla- Tom), amelyben minden amit valaha is tettetek, eltűnik és lenullázódik. Újrakezdhetitek az életeteket, mindenféle alacsony sűrűségbe visszahúzó dolog nélkül. Ez közületek mindenkire egyaránt vonatkozik. Amíg úgy döntesz, hogy a fényt ismét a lényedbe engeded, addig nem kell félned azért amit ezelőtt vagy előző életeidben tettél. 

Ti mind fénylények vagytok és egy jövőn osztoztok, lényegtelen kinek milyen volt a múltja. Tudjuk, hogy ez a mai üzenetünk lesz akiben ellenállást vált ki. Mindannyian megérdemlitek, méltóak vagytok erre. Mindenkivel ugyanúgy bánnak, ahogy belép az ajtón. Ezt szeretettel és tisztelettel mondjuk. Tudjuk, hogy ti is mind ugyanezt a szeretetet és tiszteletet fogjátok érezni, ahogy kiléptek az ajtón (a másik oldalon- Tom). Nem csak mások iránt, de magatok iránt is. Valószínűleg ez a legkihívóbb azoknak akik ezeket a sorokat olvassák. Szeretünk benneteket, és hamarosan ti is feltétel nélkül/ feltétlenül szeretni fogjátok magatokat. Amikor így tesztek, akkor már semmi nem fog számítani. Hiszen akkor átölelve magatokat és mindenki mást is, valóban új emberek lesztek. Ekkor a valódi erőtök végre kiszabadulhat a börtönből, melyben oly sokáig raboskodott. Hiszen a szeretet mindent legyőz, így lesz ez most is. Csupán engedjétek ezt a folyamatot kedveseim. A börtönrácsok melyeket belül emeltetek erősebbek, mint azok amelyek kívül tartanak fogva. De ezek a belső rácsok egyszerűen el fognak olvadni, ahogy mélyebbre léptek ebbe a szeretet vortexbe. Az energia elfogja törölni a régit és végre újrakezdhettek mindent.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése