241. rész (2012. december 20.)


Mint tudjátok, holnap lesz a mágikus jelzőpont, melyet oly nagy reménnyel vártok már. Korábban is elmondtuk, ennek a dátumnak önmagában semmi különös jelentősége nincsen. Fókuszpont az emberiség számára. Így a figyelem felerősödik, sokkal erősebbé válik azáltal, hogy tömegesen figyeltek rá és nem mindenki külön- külön fókuszál. Ilyen értelemben fontos a holnapi nap. Ez jelzi a törekvésetek egyik pontját. A belőle származó hatás pedig nem marad észrevétlen. Sokan abban reménykednek, hogy a holnapi nap globális méretű kataklizmát hoz. Ez nem fog megtörténni. Viszont ez a pont oly sok dolgot fog hozni, amelyet még a legoptimistábbak sem reméltek. Az amit a mentális képességetek el tud képzelni, a nyomába sem tud érni annak a realitásnak, amire utalunk. Így holnap, nem túl sokan lesznek azok, akik meglátják az álmaik beteljesülését.
 
Mit értünk ezalatt? Egyszerűen azt a tényt, hogy a váltást senki sem tudja pontosan leírni. Beléptek a portál utolsó szakaszába, melynek olyan hatása lesz rátok, amit még ember eddig sosem tapasztalt. Nem azért mondjuk, hogy hiú reményekkel tápláljunk benneteket. Csupán emlékeztetni szeretnénk arra, hogy ez a folyamat sokkal összetettebb annál, mint amit megérthetnétek. Korábbi üzeneteink során már elmondtuk, ez azt jelenti, hogy számos szinten történik a változás. Olyan szinteken is amelyeket egyelőre nincs hozzáférésetek. Idővel lesz, és akkor mindent tisztán fogtok már látni. Holnap viszont nem ez történik. A holnapi nap csupán egy része ennek a folyamatnak. Attól függetlenül, hogy fontos, mégsem fogtok december 22- én nagy különbséget látni a környezetetekben. Ez azért van, mert a változások nem látszanak a felszínen. Legalábbis nem azon a módon, ahogy a Hollywood- i filmkészítők megpróbálták elhitetni az elmétekkel újra és újra.

Most is csak arra buzdítunk benneteket, maradjatok nyugodtan a középpontotokban. Ne engedjétek meg az elméteknek, hogy trükköket játsszon veletek. Olyan hatalmassá változtok amit még nem láthattok, de lehet nem olyan módon mutatkozik meg, ahogy eddig elképzeltétek. Azt viszont kétségkívül tudni fogjátok, ahogy a bejövő energiahullámok lenyugszanak picit, hogy először léptetek be a lényetek hatalmasságába. A parton álltok, a hullámok pedig csapkodnak. Nagyobbak mint amit valaha tapasztaltatok. Ne feledjétek, nem fognak megfojtani, még akkor sem, ha újra és újra lehúznak benneteket. Jusson eszetekbe levegőt venni, amikor csak tudtok. Ennyit mára, hamarosan újabb üzenettel érkezünk. Ne aggódjatok, kéznél leszünk amikor csak szükségetek van segítségre. De sose felejtsétek el, hogy ez a ti utazásotok és képesek vagytok végigjárni, bármilyen nehézzé is válnak a körülmények. Nem azért jöttetek ilyen messzire, hogy megforduljatok az ajtóban. Csak határozottan törtessetek előre. Kedveseim, minden megadatott ahhoz, hogy teljesíteni tudjátok az utat.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése