235. rész (2012. december 09.)


Már érezhettétek a beérkező energiák első kavargását. Olyan energiák amilyenekkel eddig még nem találkoztatok. Legalábbis a fizikai testetek ezt jelzi, mert egyre hangosabban morog/ dörmög. Várható is volt, annak ellenére, hogy fel lettetek készítve, mégis szokatlan jelekkel kell megküzdenetek. Nem a megijesztésért, hanem a felkészítésért mondjuk ezt el nektek. Mivel új dolog, így félelmet kelthet. De ez ne csapjon be benneteket, semmi sem siklott félre. Jól felkészültetek, mégis a bejövő rezgések felfordulást teremtenek. A ”felfordulás” alatt azt értjük, hogy a testetek zavart jeleket küld, összezavarodik. 

Nyugodjatok meg és lélegezzetek mélyeket, ez ártalmatlan számotokra. Persze a testetek is jelezni fogja mit tegyetek. Ne a zavart jelekre összpontosítsatok, hanem azokra, melyek megsúgják mit kell tennetek. Lehet, több pihenőt javasolnak, de az is előfordulhat, hogy kevesebbet. Amennyiben a testetek a mozgást kívánja, kövessétek. Menjetek ki a szabadba és mozogjatok. Így könnyebben hozzászoktok a bejövő új energiákhoz. Előfordulhat szédülés, vagy étvágytalanság. Lesz aki több ételt kíván, vagy olyan ételeket amikhez eddig hozzá sem nyúlt. 

Testeteknek szüksége van segítségre, biztatásra. Figyeljétek ezeket a jeleket és segítsétek testeteket. Ti vagytok az elsők, akik fizikai testetekben maradva mentek keresztül mindezen, ezért adjátok meg neki mindazt a szeretetet, amit csak tudtok. Ne féljetek még akkor sem, ha furcsa jelenségeket tapasztaltok. Néha úgy tűnhet, mintha a testetek a saját útját járná, irányíthatatlanná válna. De ez csupán átmeneti időszak, hamarosan lenyugszik.

Hadd foglaljuk össze azzal, hogy az elkövetkező napok hevesebbek lesznek. Maradjatok a középpontotokban és figyeljetek/ ügyeljetek a jelekre. Ne essetek pánikba, ha a testetek furcsán viselkedik. Tudjuk mi sugárzik felétek, gondosan felügyelve van. Szóval nem fogtok szétesni (dezintegrálódni), valamint sérülni sem ezektől az energiáktól. Ne feledjétek, ezek csak erősítenek benneteket, még akkor is, ha időnként gyengébbnek is érzitek magatokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése