234. rész (2012- december 07.)


Ma egy különleges nap van kedveseim, hiszen ismét egy fontos frissítést kap a rendszeretek. Már észrevehettétek ez szinte folytonossá vált, sőt fokozódni is fog ahogy haladtok előre. Hosszú utat jártatok be, de még van belőle előttetek. Viszont ez már a ti mértéketekkel mérve is igen rövidke időtartam. A gátak megnyíltak és érkezik az áradat.

Vegyetek mély levegőt és helyezzétek nyugalomba elméteket. Képeket és bevillanásokat fogtok tapasztalni, olyanokat amelyek nem felelnek meg annak, amit a külvilágban érzékeltek. Lesz aki nehezen tudja majd megkülönböztetni a kettőt. A másik oldal elkezd beszivárogni erre az oldalra. Mint a víz- olaj párosítás, ezek sem fognak igazán jól keveredni.

Tehát egy kis homályosság/ zavar léphet fel az elkövetkező napokban, ahogy átálltok erre az új programra. Időbe telik az átállás és a testetek is furcsa módon reagálhat rá. Ne csodálkozzatok, ha kiestek az egyensúlyból. Viszont aggodalomra semmi ok, hamarosan ismét összeszeditek magatokat és kívül- belül egyaránt hozzászoktok ehhez a folyékony környezethez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése