238. rész (2012. december 15.)


A napok múlásával az intenzitás úgy megnő, hogy sokan alig tudtok vele lépést tartani. Fizikai testetek azt fogja érezni, hogy nehéz fenntartani magatokat. Nyugodjatok meg, még akkor sem lesz senki sem hátrahagyva, ha tényleg küszködik az irammal. Amint beléptek a változás vortexbe, a gravitáció húzóereje az ami hat rátok egy bizonyos léptékben, nem ti adjátok az iramot. Akár úgy érzitek, hogy aktívan részt vesztek benne, akár nem, de mind átutaztok a portálon.

Maradjatok nyugodtak és legyetek a középpontotokban. Nem fog kárt tenni bennetek még akkor sem, ha a test esetleg nagyon rosszul is érzi magát időnként. A testetek úgy lett megtervezve, hogy igen komoly stressz mennyiséget tud elviselni. Jusson eszetekbe, hogy fel lettetek készítve erre, hogy kibírjátok azt ami rátok vár a vortexen való átutazás során. Pont úgy, ahogy az asztronauták is hónapokig készülnek az utazásra.

Nyugodjatok meg, nyugtassátok meg az elméteket, helyezzétek magatokat kényelembe. Pontosan ott vagytok, ahol lennetek kell. Tudjuk, hogy nem mindig kellemes ez az utazás. Mi megadunk minden segítséget amit csak tudunk, hiszen ti vagytok az úttörők, helyettünk is teszitek a dolgotokat. Amikor majd visszanéztek, ezt fogjátok mondani: ”Megtettem, több millióan megtették. Nem csak azt a világot változtattuk meg amelyben élünk, hanem segítettünk a Teremtésnek elérni azt a ragyogást amelyben most pompázik.”

Ezekkel a szavakkal hagyunk magatokra ma. Ti vagytok a bátrak legbátrabbjai, a legerősebbek mind közül. Sikerrel fogtok járni, mégpedig olyan mégpedig olyan mértékű sikerrel, amelyre eddig nem volt példa a Teremtésben. Köszönjük nektek és tisztelgünk előttetek ismét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése