240. rész (2012 december 19.)


Többféleképpen érezni, ahogy a dolgok még jobban begyorsulnak most. Tudjuk, hogy sokan csalódottak, mert úgymond ”nem éreznek semmi különöset”. De biztosítunk benneteket, hogy mindannyian tökéletesen megfelelőek vagytok a beteljesítésre amiért jöttetek/ amit választottatok. Ne feledjétek, mindenkinek van egy bizonyos feladata, mely aktivizálódni fog még ebben az életben. Sokan felfedeztétek már amiért most itt vagytok. Viszont összpontosítsunk az épp előttetek álló feladatra. Arra, hogy befejezzétek a labirintuson keresztül történő utazásotokat. Pontosabban az energiabeli újrahangolódásotokat. A többi (feladat) majd elérkezik, amikor megérett az idő rá. De mindezek előtt még be kell fejeznetek az utatokat a voretxen át. Okkal jellemezzük labirintusként. Annak ellenére, hogy a vortex maga nagyon egyszerű szerkezetű, a ti utatok (rajta keresztül) nem ennyire egyenes.

Ti ezt az utat több szinten járjátok. Arra figyeljetek teljes figyelemmel, ahol most van a tudatosságotok. Ez a harmadik sűrűségű világ. Így csupán bizonyos kihívásokra lesztek tudatosak. Vannak akik közületek már megízlelték, hogy ez az utazás mit tesz a többi aspektusaikkal. Igen, ez egy valódi multidimenziós utazás. Ez az összes aspektusotok összehozásáról szól. A vortex pedig fókuszpontként működik, mint egy prizma. A vortex összegyűjti a fényt. Ugye a prizma a fényt a szivárvány összes színére bontja, de a vortex éppen ellenkezőleg működik. Összegyűjti az összes aspektusotokat amely az Összes Teremtésben létezik. Úgy is mondhatnánk, az összes ”színeteket”. Majd egy erőteljes (egységes) fénysugárrá ”gyúrja” össze, mely képes átjutni a vortex túloldalára, ahol ismét szétáradhat/ elkülönülhet. Ezután többé nem veszítik el az egymással való kapcsolatukat. Együtt fognak működni, mégpedig úgy hogy minden aspektus tudatában lesz annak, hogy a többi mit csinál/ tesz.

Igen, egyek lesztek önmagatokkal, az összes önvalótokkal egyesültök, ezáltal pedig kiszabadítjátok mindazt az erőt, amit ez egység hordoz magában. Hiszen ti multidimenzionális lények vagytok, mindig is azok voltatok. De ezidáig csupán egyik jelenléteteket érzékelhettétek. Azt amelyikkel itt laktok ezen a bolygón, ezen a síkon. Miután áthaladtatok a vortexen és ezen az újrakapcsolódási folyamaton, ismét megláthatjátok hogy milyenek is vagytok valójában. A teljes fényspektrumotokat, mely számtalan gyönyörű lénnyé tördelődik szét, közülük mind egyedi energia- sávszélességgel. Együtt pedig ti vagytok a fény, a szó minden értelmében. Az erőtök pedig legyőz bármilyen utatokba kerülő kihívást.

Ismét csak azt mondjuk nektek, hogy maradjatok nyugton, hiszen a helyes irányba tartotok. Lehet, hogy amit az elkövetkező órákban, napokban megtapasztaltok az eltérő, mégis ez rendben van így. Semmit sem tudtok rosszul csinálni, hiszen ez a folyamat sokkal, de sokkal összetettebb és áthatóbb, mint amit a ti nézőpontotokból megláthattok belőle. Engedjétek el az elégedetlenség és a felkészületlenség bármely gondolatát, és tudjátok, hogy mind az ajtónál álltok. Keresztül is fogtok haladni rajta, függetlenül attól mit gondoltok erről. Most ahogy ezt olvassátok, így is lendületet vesztek (lendületben vagytok) és egyre tovább haladtok az önmagatokkal való újrakapcsolódásban. Örvendezzetek, hiszen hamarosan ismét teljesek lesztek. Mégpedig egy olyan módon, ahogy eddig soha nem voltatok. Ekkor pedig az életetek újrakezdődik, pont ahogy a naptáratok is újraindul a 2013.01.01- es dátummal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése