236. rész (2012. december 11.)


A mai nappal kezdődik életetek hátralévő részének az első napja. Mondta valaki egyszer, és ez igaz is. Hiszen most léptek be az előttetek pörgő energia- vortex szájába. Ma van 11. 12. 12. vagy máshogy leírva 12. 11. 12.; a 12. 12. 12- t megelőző nap. Készüljetek fel kedveseim, most léptek csak be igazán a darálóba/ facsaróba. Persze ez csupán egy felületes meghatározás arra, hogy sok embernek ez az élete- életei fordulópontja. Azért említjük meg, hogy emlékeztessünk benneteket arra, ez az ünneplés napja. Minden tisztelet kijár ezért, hogy eljutottatok idáig. Hosszú utat jártatok be. Sokkal hosszabbat, mint amit el tudtok képzelni. Ezt azért mondjuk, hogy egy pillanatra álljatok meg és lépjetek kapcsolatba a múltatokkal. A múltatok hozott ide, lehetővé tette a jövőtöket. Holnap igazán elindul a jövőtök, tehát ma álljatok meg egy kicsit és nézzétek meg mit is teljesítettetek ezen a bolygón. 

Amit elértetek (Ez vonatkozik az elkövetkező minden egyes napra is.) azt eddig egyetlen embernek sem sikerült ezelőtt. Beléptetek abba a fázisba, amelyet a szívetekben szólítottatok már leélt életeitek során. Amint beléptek a változás- vortexbe, megérkeztek egy újjászülető időszakba. Abba a mesés időszakba, melyről évezredek óta beszéltek. Valóban sikerült megtennetek kedveseim. A holnap már karnyújtásnyira van. Minden tisztelet kijár azért amit elértetek, amióta csak emberi testbe léptetek. Sok lépést tettetek meg így. Voltak lépések melyek úgy tűnhettek, hogy a másik irányba visznek benneteket, de ez nem így van. Minden egyes megtett lépésetek jó okkal történt. Nem azért jöttetek ide, hogy örömteli létezést éljetek meg életről- életre. Azért jöttetek, hogy megízleljetek mindent, még a legkeserűbbet is. Meg is ízleltétek. Közületek mindenki nagy változatosságot élt meg. Voltatok elnyomók- elnyomottak, bírók- bűnözők, áldozatok- elkövetők, szentek- bűnösök. Ezért is sikerült idáig eljutnotok.

Most pedig itt álltok, részeikét az emberi fajnak, és megtapasztaljátok eme faj újjászületését. Hiszen holnaptól az ami a múltban volt, az mellékessé válik. Az egyetlen fontos dolog pedig az lesz, hogy milyen módot választotok az új megteremtéséhez. Emeljétek fel büszkén a fejeteket és tudjátok, hogy bármit is tettetek, bárkik is voltatok a múltban, az feljogosít benneteket arra, hogy belépjetek ebbe a szeretet alagútba. Ez egy nagy szeretet alagút, mely tisztára mos, és a másik végén egy teljesen új nézőpontba vezet benneteket. 

Ízleljétek hát meg ezt a mostani pillanatot és köszönjétek meg magatoknak, hogy azok vagytok akik. Valamint készüljetek fel ezen vortex szerető és átölelő energiájára. Ma még így szólunk hozzátok, hiszen holnaptól meghagyjuk nektek, hogy belépjetek a bennetek lévő nyugalomba és felkészülhessetek az előttetek álló útra. Töltsetek el ma egy kis időt azzal, hogy hálát adtok annak az útnak és módnak ahogy eljutottatok eddig a kapuig. Utána pedig hadd húzódjon félre az az egész, és összpontosítsatok a jövő megteremtésére. Ez lesz a rátok váró feladat, amint megtisztítottátok a kapukat/ bejáratokat és beléptek az alagútba. Ennyit mára. Biztonságos utat kívánunk nektek az elkövetkező napokra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése