243. rész (2012. december 26.)


Máris könnyebb lett, és nem csak a nappalok hosszabbodására gondolunk. Az elmúlt napokban a fény igencsak megnőtt a bolygótokon. A december 21- i kapu sikeresen elkezdte szállítani az energiát. Olyan mint egy hatalmas vízesés, egy állandó, folyamatos fényáradat.

Mindannyian kapcsolódtatok ehhez a végtelen fényáradathoz. Attól függetlenül, hogy nem mindenki vette még észre, máris elkezdtétek a mágikus tevékenységeket. Nem csak bennetek/ magatokban, de az egész bolygón. Olyan ez mint a második eljövetel – ezt a kifejezést már jól ismeritek. Ez az erő nem tesz különbséget, mindenkihez eljut, hiszen a szeretet forrásából származik. A szeretet pedig nem ismer korlátokat. Nem megyünk bele abba, hogy milyen hatása lesz ennek, elég ha azt mondjuk, hogy egy új korba léptetek. A szeretet súlya napról- napra, óráról- órára egyre jobban növekszik. Annak ellenére, hogy sokan még érzitek a sötétség terhét, tudjatok róla, hogy ez már csak ideiglenes érzés. Hamarosan megérzitek milyen az amikor a szeretet fénye leveszi a terhet rólatok.

Ennyit mára, később még folytatjuk. Ismét elmondjuk, hogy mindannyian ”normálisak” vagytok, nem tértetek le a kijelölt útról. Még az is érezni fogja a nyomás csökkenését, aki jelenleg nagyon fájdalmasnak él meg mindent. Ez az akadálypálya nem azért lett megtervezve, hogy meghatározhatatlan ideig, a kijárat megpillantása nélkül a sötétségben tartson. Már jól tudjátok hol is van a kijárat. Csupán néhány hangot kell még ”beteljesítenetek” a kórusban, azt a hangot amit magatokra vállaltatok. Egyetlen másodperccel sem lesztek többet vagy kevesebbet a sötétség alagútjában. A kijáratnál pedig a ragyogó fény már vár benneteket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése