233. rész (2012. december 06.)


Mint ahogy tisztában is lehettek vele, történnek a dolgok körülöttetek. Annak ellenére, hogy a külvilágban hiába is keresgélitek ennek jeleit, mégis érzitek mi is vár rátok. Mi tudjuk, hogy ezek a jelek jelentéktelennek tűnhetnek még, de ahogy múlik az idő az apró reménycseppek elkezdenek növekedni és hamarosan kis tavacskákká formálódnak. Ezután pedig minden felgyorsul. Emlékeztetni szeretnénk benneteket arra, hogy a sok szónoklat ellenére nem egy teljesen új világra fogtok ébredni december 21. után. Nem fog teljesen újnak tűnni, mégis más lesz mint amilyen az előtte lévő nap volt. Ti ezt jól tudjátok, mert még ezelőtt a nap előtt megérzitek a mély változásokat, amik zajlanak. Szinte a csontjaitokban fogjátok érezni, annak ellenére, hogy a külső történésekben kevésbé látszódnak. Sokan szeretnék, de nektek nem lesz szükségetek külső jelekre ahhoz, hogy tudjátok azt aminek már most is tudatában vagytok. 

Az emberiség máris belépett a jövőjébe, ezt pedig semmi sem tudja megváltoztatni. Semmilyen ”nagy durranás” vagy éppen annak a hiánya nem tud ezen változtatni. Ti a teljes megújulás kapuja felé tartotok. Van akinek a változások máris megnyilvánulnak. Tudjatok róla, bármit tesztek, vagy amit más tesz, nem tud változtatni azon a tényen, hogy az emberiség megváltozik. A változás pedig minden értelemben jó irányba történik. Ti csak nyugtázzátok és ismerjétek el azt a tényt, hogy bármit is mondtak erről a változásról, az nem tudja lefesteni az igazi valóságát. Az igazi valóság túl van azon, amit ésszel felfoghattok, de nincs túl azon, amit megtapasztalhattok. Leírhatatlan módon léptek be az együttlét területére. Először egy változáson fogtok keresztülmenni. El sem tudjuk mondani milyen szerencsések vagytok, hogy ti lehettek azok a kiválasztottak, akik részt vehettek ezen a bolygón, ebben az egyedi eseményben. Ti vagytok azok akik egyenként ki lettetek választva. Csupán egy maroknyian vagytok ahhoz képest, mint amennyien szerettetek volna önkéntesen a helyetekben lenni.

Ébredjetek rá, hogy ti erre már nagyon régóta vártok. Annak ellenére, hogy most még nem tudtok visszaemlékezni az egyezmény/ küldetés teljes terjedelmére, hamarosan a fizikai testetekben és a magasabb önvalótokban egyaránt elérkezik ennek az ideje. Örvendezzetek kedveseim, attól függetlenül, hogy talán egy kicsit kevésbé érzitek lelkesnek magatokat az egész üggyel kapcsolatosan. Olyanok vagytok mint azok az űrhajósok, akik a kilövőállomáson beszíjazva várják az indulásra szóló jelet. A türelmetlenség természetes velejárója ennek. Szinte már érzitek az alapjáraton zümmögő motorokat, melyek kilövésre/ indulásra várnak a valódi önvalótok felé. Próbáljatok megnyugodni, nem kell már sokat várni és elkezditek megérezni a harmadik dimenzió talajáról való elrugaszkodást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése