239. rész (2012. december 17.)


Változtok az idővel együtt, amint lassan de határozottan bejuttok ebbe a hatalmas szeretet- alagútba. Ennek meglátszik a hatása rajtatok. Van akinek ez fájdalmasnak tűnik, hiszen a fizikai tünetek elfedik azt ami a magvatokban történik. Másoknak az öröm és az üdv hangja elkezdett átszivárogni a felszínre. Ahogy a napok múlnak, erősödik ez a hang, ti pedig elkezdtek hozzáhangolódni ehhez a kórushoz. 

A folyamat egyre hevesebb, ahogy múlnak az órák és haladnak a napok. Készüljetek fel az újabb fizikai és mentális akadályokra. Nemsokára beléptek a vortex közepébe. Addig viszont úgy érzitek, hogy minden egyre szűkebb/ fojtogatóbb körülöttetek. Nem az ijesztgetés végett mondjuk, hanem azért, hogy felkészítsünk a rázós útszakaszra benneteket. Hasonló ez ahhoz, amikor a magzat forog és mozog a szülőcsatornán keresztül, majd újszülöttként megjelenik a világban. Öröm és boldogság veszi körül. De mielőtt megszületik, keresztül kell jutnia egy látszólag sötét és félelmetes útszakaszon, mely ellenállhatatlan erővel tekeri, húzza és tolja. Ti is újjászülettek a szeretet, fény és öröm világába. De ne feledjétek, hogy ez az utolsó szakasz időnként a legkényelmetlenebb, és legrémisztőbb.

Azért mondjuk el mindezt, hogy felkészítsünk benneteket. Mint az újszülöttek, ti is valami olyan felé tartotok amit nem lehet szavakkal leírni, csupán megélni. Amennyiben a testetek úgy érzi, hatalmas húzóerőnek van kitéve és szinte összeroppan, az elmétek pedig az extázis és a teljes levertség közt ingadozik, tudjátok hogy minden rendben van és mindez csupán egy átmeneti fázis. Ahogy az újszülött, úgy ti is úgy lettetek tervezve, hogy kiálljátok ezt a nyomást, melyet a ”szülőcsatornában” éreztek. Tudjatok róla, hogy mi már előre ünnepeljük a sikeres születéseteket és türelmetlenül várjuk az új világba/ túloldalra való megérkezéseteket. Mi a büszke és örömteli családotok vagyunk, mely tárt karokkal vár benneteket. 

Újra elismételjük, hogy maradjatok a középpontotokban, valamint legyetek összekapcsolódva a többi gyönyörű lélekkel, kik ugyanezen a születési szakaszon haladnak keresztül éppen. Igenis előrefelé haladtok, még akkor is, ha időnként nem úgy tűnik számotokra. Tudjuk, hogy sikerrel jártok kedveseim és ezek a napok bekerülnek történelemkönyvekbe. Vegyetek egy nagy levegőt és készüljetek fel a végső ”tolásra”. Már nyújtjuk is a kezünket, hogy felemeljünk benneteket az ünneplés fényébe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése