244. rész (2012. december 28.)


Az év vége és az új év kezdete számos érzelemmel fog járni. Hiszen nem sokan gondoltatok bele, vagy nem akartatok belegondolni, hogy a hírhedt 2012- es év után következik a 2013. Sok embernek csalódottságot okoz az a tény, hogy a naptári évek folytatódnak. Mások viszont nagy érdeklődéssel várják mit is tartogat ez az új év. Beléptek a feltérképezetlen területre. Az emberiség még soha nem állt ilyen előtt. Az új évbe egy arzenálnyi energiával léptek be. 

A nagyság választópontja előtt álltok kedveseim. Annak ellenére, hogy sokan a nem- cselekvés lehúzását érzik a héten, mégis arra emlékeztetünk benneteket, hogy ez távol áll az igazságtól. Hiszen ami átszivárgott a 12. 12. 12. és a 21. 12. 12. utáni napokon, az megváltoztatja az életet. Nem csak egyénileg, hanem az egész világét is. A multiverzum polgáraként léteztek, nem csupán egy világ vagy ország polgáraként. Tudjuk, hogy sokan vannak azok, akiknek ez nem nyilvánvaló. Viszont azt is tudjuk, hogy vannak akik már elkezdték az új világba való útjukat. 

Azzal is tisztában vagyunk, hogy ezek megint csupán egy rakás üres sornak tűnnek azok számára, akik a szeretet- alagút falai között vannak. Ezek a falak hamarosan elhalványulnak és megízlelitek a valódi szabadságot. A Minden Ami Van- nal való kapcsolat egyre nyilvánvalóbbá fog válni abban a pillanatban, ahogy ezek az alagút- falak elkezdenek eltűnni. Már vannak akik igazolni tudják ezeket a szavakat. Szeretnénk, ha figyelmeteket ezekben a napokban odafordítanátok, ahol már érzitek a változást. Lesz akinek ez könnyű, míg másoknak nehéz lesz a feladat. Amennyiben megadjátok magatoknak az engedélyt, ti is képesek lesztek kapcsolatba lépni a bennetek lévő szikrával, mely felgyúlt az elmúlt napokban. Annak ellenére, hogy az elmétek és a fizikai testetek megpróbálja elterelni a figyelmeteket erről a belső ragyogásról, ti továbbra is tartsatok ki a vele való kapcsolódásban. Ez nagyon fontos dolog! Máskülönben könnyedén áldozatául eshettek annak a belső hangnak, amely azt súgja, hogy megbuktatok a teszten. Pedig nem így van kedveseim, egyáltalán nem. Hiszen itt vagytok és képesek vagytok belépni az első új évbe. Képesek vagytok megtalálni a hangotokat, azután pedig jó hangosan és tisztán tudjátok hallatni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése