10-16. rész - víz, időérzékelés, természet

Ami megfogott benne: már szólt a Napból jövő részecskékről, most kitér jobban a vízre is... Ír a víz memóriaképességéről (említi a japán tudóst is, aki ezzel kísérletezett; különféle információt-rezgést adott a víznek és megnézte a kristályszerkezetét utána). Tehát felhívja a figyelmet a vízre, hogy a Földanya az áradásokkal két dolgot is megtesz egyidőben. Elmossa a nem idevaló energiaszerkezeteket, lenyomatokat, valamint a vízben átvitt információval emeli a bolygón élők tudatszintjét (akár fürdesz benne, iszod, főzöl vele, stb..), ezért mindig legyünk azzal tisztában, hogy a heves áradások valahol nagyon jó dolgok.

Ezt követően kitér az időre, hogy a mi lineáris időfelfogásunk nagyon-nagyon korlátozó (számunkra) és itt az idő. :)  Az időt máshogy érzékeljük, amit egy "időleveshez" hasonlított, ahol nem A-ból B pontba haladsz, hanem minden egyes ponttal kapcsolatban vagy most azonnal, és az egész szinte mágikusan működik.

Ezen részekben még arról beszél, hogy legyünk sokat a természetben, kapcsolódjunk vissza a Földanyához, halljuk meg az ezzel kapcsolatos megérzéseinket, és köszönjük meg Neki, hogy megtisztít és segít nekünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése