32. rész - átalakító/tisztító folyamatok

Ismét a bolygótokat érő információáradatról szólunk. Ahogy már mondtuk, egy része a szomszédos napból, más része távolabbról érkezik. Ez mellett van, ami azonnal változást okoz, és vannak, amelyek csak hosszabb távon kezdik kifejteni a hatásukat. Így a kombinált hatása az lesz, hogy semmi nem marad érintetlenül a bolygótokon. Közületek, akik érzékenyebbek, már lehet, érzik is ezeket a „bombázásokat”. Ezek megjelenhetnek különböző fájdalom és sajgás formájában is, de sokatok testében akkora diszharmónia van, hogy ez az átalakító információ csak előhozz/felbolygatja azokat a részeket, így nem közvetlenül ez a hatása, de mintegy felgyorsítja az átalakító-tisztító folyamatokat. Legtöbben viszont csak bizonyos kényelmetlenséget éreznek. Olyan ez, mint a felkészítés/előkészítés a végső vizsgára. Annyira szerteágazó ez a változás és egyedi, hogy felesleges összehasonlítgatni egymással a „tüneteket”. Nem is megyünk ebbe bele részletesen, mert lehetetlen leírni mindent. Nehogy azt hidd, hogy elbuktál, ha nem érzel olyan tünetet, mint mások. Mindenki egyedi, így mindenkinek egyedi az utazás is a felemelkedés folyamatában.

A bábotokból ki fogtok bújni. Megértjük, hogy ijesztő lehet belegondolni, hogy a benne eddig átélt biztonságérzet egyszerre csak szertefoszlik. Minden, amit biztosra vettél. Nem csak a személyes életedben, hanem mindabban az illúzióban, amibe bele vagy merülve. Az emberi faj legjobban a változástól fél, mert így lett beprogramozva. Egy birkacsordává lettetek programozva azokból a dicső lényekből, akik oly nagy örömmel léptek bármilyen új felfedezni való területre. Egy olyan csordává, amelyik minden áron el akarja kerülni, hogy a jól meghúzott határokon kívül kerüljön. Egy ilyen csordát nagyon-nagyon könnyű irányítani. Szerencsére néhányan már kidugták a fejüket a kerítésen túlra, és nem egy félelmetes világot láttak. Inkább egy szeretettel és örömmel teli világot. Hamarosan a kerítés le lesz döntve, és szabadon járhat az, aki hajlandó megváltozni ennek érdekében.

Lesznek, akikben olyan erős a félelem, hogy inkább nem lépik át majd, hanem keresnek valami búvóhelyet. Ez a saját döntésük, és pont azt fogják kapni, amire vágynak. A többiek örvendezni fognak, hogy a sötétség le lett győzve. Csatlakozni tudtok egy még színesebb közösséghez, és nem kell tovább szottyadnotok a multiverzum egyik legsötétebb sarkában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése