26-27. rész - az új rendszer működése

Ma a világ pénzügyi helyzetéről szólunk. Nem kell aggódnotok a pénzügyi összeomlástól, hiszen a jelenlegi rendszer egyáltalán nem teremt semmi értékeset, pusztán néhány „szerencsést” tesz gazdaggá a többiek kárára. Ez a jól megolajozott - szó szerint (hiszen az olaj az egyik alappillére - Tom) - gépezet azért van felállítva, hogy a legkifinomultabb módon használja ki a bolygó értekeit,…és amikor azt mondjuk, érték (alapanyag), akkor ebbe beleértünk benneteket is.
Úgy kezelnek benneteket, mint a többi értékes ásványi anyagot, és ti áron alul adjátok magatokat. Szó szerint fillérekért. Eljött az idő, hogy felcsillanhasson mindennek az igazi értéke, beleértve benneteket és a körülöttetek lévő összes élő-lélegző teremtést is.

Ezek a ravasz „csodaszer” árusító kufárok áron alul kihasználtak titeket, de most ki tudtok szakadni a markukból és ők körbe-körbe fognak futkosni, mint a fej nélküli csirkék. Hiszen mindenüket ebbe a pénzügyi világnak nevezett illúzióba helyezték, és most a saját szemük láttára zúzódik az egész porrá. Az utolsó összeomlás (pénzügyi válság) óta azon ügyeskednek, hogy összefoldozzák ezt a képzeletbeli rendszert. Minden eszközt megragadnak ehhez, de most már nem fognak tudni semmit sem tenni azért, hogy ezek a romlott kerekek tovább foroghassanak. Először pánik lesz, hiszen hogyan is tudnátok működni a látszólag mindent átfogó pénzügyi rendszer nélkül?  Már jól megtanították veletek, hogy féljetek az ismeretlentől, ezért a bolygó lakói nagyobb részének a jelenlegi értékek a részvények, a kötvények nélküli élet igazán félelmetesnek tűnik. Hogyan tudod túlélni, ha szó szerint nem tudsz semmit sem megvásárolni ahhoz, hogy túlélj? Higgy nekünk, mert nemhogy csak túl fogod élni, hanem még jól is fog menni a sorod, amikor nem kényszerít többet térdre a pénzügyi rendszer.

Ez most tündérmesének tűnhet, de hidd el, amikor a füst felszáll, a régi rendszer kifüstöléséből egy új holnapot fogsz látni, új szabályokkal, ami biztosítani fogja a jó kormányzást-irányítást egyaránt mindenkinek. Magyarán, egy olyan rendszer, amely az összes lakosnak biztosítani tudja az egyszerű és boldog életet a paradicsomban, amit Földanyának neveztek. Mert Ő valóban a paradicsom, de most ezt nagyon nehéz meglátni.

Eleget beszéltünk a régi rendszer kifüstöléséről, szóljunk most az új rendszer működéséről (a pontos kifejezés, amit használ, nem rendszer, hanem "felállás" - Tom). Vannak, akik már az új rendszeren dolgoznak, ami mentes lesz a negatív energiától. Emlékezzetek arra, hogy a bolygó mindenkit bőségesen el tud látni. Nincs energiahiány, nincs élelmiszerhiány, nincs ivóvízhiány és nincs értelmi hiány sem. Ahogy régen is mondták már, az agyatok csupán kis százalékát használjátok,…nos, ez pontosan igaz erre is. Más szavakkal, már most is rendelkeztek mindazzal, ami a boldoguláshoz kell, és nincs szükségetek semmiféle „külső pénzelésre” ehhez. Jusson eszetekbe, a jelenlegi pénzügyi rendszer csupán azon célból lett felállítva, hogy egyre nagyobb számokat hozzon létre. A puszta számokon kívül semmi értékeset nem teremt. Teljesen kimerít benneteket. Amikor ez összeomlik, vissza fognak térni eredeti értékeitek.

Az új rendszerre visszatérve, most nem tudjátok még elképzelni sem, hogy milyen lehet egyenjogúnak, egyenértékűnek lenni,.. de higgyétek el, minden fejlett civilizáció ilyen rendszerrel működik. A ti „papírpénz” rendszeretek nem ismert sehol máshol, és igen sok időbe tartott megértenünk, hogyan tudtatok ilyen könnyen a hamis proféták kezébe esni, akik ennek a rendszernek az erényeit hamisan magasztalták oly sok ideig.

Sokan fognak ragaszkodni a régi jól megszokott rendszerhez, de ha ezt nem tudod elengedni, akkor nem léphetsz az új világba, mert ott már nem lesz helye az olyanoknak, akik mások kárán gazdagodnak meg. Jól jegyezd ezt meg, mert e szabály alól nem lesz kivétel. A régi világ terhétől csak te tudod magad megszabadítani, senki más nem tud helyetted dönteni, senki más nem tud Téged „megmenteni”. Ez nem lesz egy könnyű folyamat, mert ti mindannyian szó szerint a hiány félelmében vagytok és ez újra és újra ehhez a parazita pénzügyi rendszerhez köt mindenkit. Azt mondták, nem tudsz túlélni nélküle, és ezt nap, mint nap belétek sulykolják. A piramis csúcsán lévőket arra sarkallja most a félelem, hogy mindent megtegyenek, hogy elhiggyétek,.. ez az igazság. Meg akarnak arról győzni, hogy csak ők menthetnek meg benneteket a biztos pusztulástól. Meg fognak tenni mindent azért, hogy feladjátok a hatalmatokat, és szabad kezet adjatok nekik a helyzet kezelésére. Ideje visszaemlékeznetek arra, hogy határtalanul értékesek vagytok, és ehhez nem kell, hogy pénzügyi érték társuljon (nem kell, hogy az igazolja, hogy az mutassa meg -Tom-).

Sokatok már elveszítette a türelmét, ezért reméljük, amit ma mondunk, segít nektek. Amint már említettük, állandóan ártó szándékú lényekkel vagytok körülvéve, minden irányból, a világegyetem minden sarkából…,pontosabban világegyetemek sarkaiból. Sokan azt hiszik, ezt magatoknak kell megoldanotok, mert ez képviseli a szabad akaratot, de a segítség megjött és belenézve a dolgokba, őszintén, nem lennétek képesek magatok megoldani a helyzetet. Számos megvilágosodott lélek áll a segítségetekre. Azt hiheted, nincs szükséged rájuk, le tudod magad is rázni a sötét uralkodókat, de amikor a dolgok beindulnak, nagyon meg fogsz örülni a segítő kezeknek.

Tisztában vagyunk azzal, hogy sokatoknak nagyon nehéz fenntartani a motivációt, mert jelenleg képtelen meglátni az új jövőt, és nehéz így előre haladni, de muszáj megtennetek, még ha úgy is tűnik, vakon lépegettek az ismeretlen területen. Nem hiába neveztünk már benneteket a bátrak legbátrabbjainak, mert most szükségetek van erre a bátorságra. Sok dolgot fogtok látni, ami széthullik körülöttetek anélkül, hogy új megoldás jelenne meg helyette,.. de mégis nagyon fontos bízni abban, hogy jó irányba haladnak a dolgok. Ehhez a megoldás a teljes bizalom, bízni abban, hogy minden a legjobb irányba halad. Még akkor is, amikor úgy tűnik, pont az ellenkezője történik.

Erre a hitre/bizalomra még nagyobb szükségetek lesz akkor, amikor a dolgok még nehezebbé válnak. Ne feledjétek, nem vagytok egyedül, körülöttetek is sokan ugyanígy vannak ezekkel a dolgokkal, és számos ragyogó pont létezik a bolygón, amelyek egy-egy megvilágosodott lelket képviselnek.  Ezek pedig egy hálózattá állnak össze, és ez a Fény csak még ragyogóbb lesz.

Az egész Teremtés figyel rátok. A cselekedeteitek nem csak erre a bolygóra korlátozódnak, nem csak a kis világotokra. Biztosak lehettek benne, hogy sokan vagyunk azon, hogy ez a projekt ne fulladjon kudarcba. Reméljük, tudtunk egy kicsit könnyíteni a terhen, egy kicsit felemeltük a hangulatotokat. Emlékezzetek, ha túl nehéz a teher, mindig kérhettek segítséget, és biztosak lehettek abban, hogy meg fogjátok kapni mindazt, amire valóban szükségetek van. Lehet, nem abban a formában és alakban, amit elvártok,… ezért ezt az üzenetet had fejezzük be azzal, hogy várjátok el a váratlant!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése