61. rész - a megerősítések fontossága

Sokan, ahogy életük legkeményebb időszakával néznek szembe, elveszítették a vágyat az út folytatásához. Oly sok mindent elvettek tőlük, nincs már mihez folyamodni, így a remény lassan, de biztosan elhalványul. Ez várható is volt, hiszen a legmélyebb sötétségen keresztül vezet épp a megvilágosodás útja, és ha nem nyílnak meg a külső segítségnek, akkor nem tudhatják, hogy ez az út biztosan a Fénybe vezet-e. Sokan el fognak veszni a sötétségben és képtelenek lesznek ebben az életben befejezni az útjukat. Nem kell még ezen sem aggódni, kapni fognak még egy esélyt, hogy teljesíthessék a küldetésüket, de egy másik életben, egy másik testben.

Sokan pedig az ittlévő útjuk utolsó stádiumába érkeztek. Még mielőtt idejöttél volna, már tudtad, hogy most van itt az idő az utazás befejezésére valamint, hogy teljesítsd a régóta vállalt kötelezettségedet. Nem csak magadnak, hanem az egész Teremtésnek. Ti mindannyian különleges feladattal érkeztetek és generációk során jutottatok el idáig, az út végső szakaszába. Amikor azt mondom „végső”, akkor ez arra vonatkozik, hogy itt az idő az egész emberiségnek, hogy megtegye az utolsó és végső döntését. Együtt emelkedem fel Földanyával ebben az idővonalban, vagy újra nekifutok, új fizikai testben, amikor majd készen fogok rá állni. Sokan már eldöntöttétek, hogy befejeztétek a küldetéseteket, de ezt a lelketek döntötte el és lehet, az egónak mindez még nem világos. Más szavakkal, már jócskán a felemelkedés felé tartó utatokon vagytok, de nem vagytok vele tisztában (nem tudatos), hogy ez az az idő, amire egész életetek alatt vártatok. Hosszú utat tettetek meg és lehet, a felszín nincs tudatában ennek, de a lelketek erre vágyott már korszakok óta. Tisztában van vele miről is szól ez a dolog, de te a tudatos elmédben nem tudod felfogni ennek a következményeit. Ezért nagyon nehéz megemésztenek az összes kihívást, mert nem látod, hogy erre az útra milyen jól fel vagy készülve. Túl könnyű elveszíteni a magabiztosságot és kétségbeesni.

Ezért rendszeres időszakonként információ és energia által megerősítünk benneteket, hogy tovább tudjatok haladni. Ez a segítség számos módon jöhet, mind megnyilvánult, mind nem annyira kézzelfogható úton. Lehet, hogy találkozol valakivel az utad során, akihez azonnali kötődést érzel és lehet, közösen sokkal könnyebb lesz utazni. Az is lehet, hogy egy gyönyörű dallamot hallasz, ami annyira mélyen érinti meg a szívedet, hogy a hála és öröm könnyei csordulnak le az arcodon. Az is lehet, hogy a szemed meglát egy könyvet, vagy a képernyőn valamit, ami emlékeztetni fogja valamire, ami mélyen belül lakozik, valamire, amit már rég elfelejtett, de most kiemelkedik és soha többet nem lesz elfeledve.

Fontos, hogy alapod erős legyen, mert senki nem tudja befejezni ezt az utazást a talpa alatt lévő biztos pont nélkül. Annyi minden változik és alakul át, hogy szinte lehetetlen lesz összpontosultnak maradni valamilyen erős/szilárd támasz nélkül. Ne feledd, ez a támasz megjelenhet számos formában és alakban, így lehet, hogy könnyen elsiklatok felette. Sose végy kézpénznek bármit is, mert ez mindig rossz irányba tereli a tekinteted. Legyen nyitott az elméd és a kapcsolódások, valamint a szinkronicitás csodálatos ajándékai a legváratlanabb helyeken tűnhetnek fel, a legváratlanabb időpontokban. Ehhez az úthoz a teljes odaadásod szükséges. Te vagy, aki minden egyes lépéshez odarakod a lábad, te választod az irányt, de sose félj, még ha ezt akár magányban és a legnagyobb sötétségben is kell megtenned. Jusson ez eszedbe akkor is, ha a sötétség minden oldalról beborít.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése