22. rész - a foton öv és hatása

Nem csak a napból érkeznek új részecskék, hanem a galaxis távolabbi részeiből is. Úgy átalakítanak, hogy innen már nincs visszaút a régibe. A fotonövről valószínűleg sokatok hallott már, mely magas frekvenciájú részecskékkel bombáz a galaxis más részéről. El kell szakadnotok a régi energiarácstól, és megteremteni az újjal való összeköttetést. Úgy megy át a bolygótok ezen az övön, mint az autó az autómosóban… és még csak most kezd belépni. Ahogy átmentek ezen az övön, a régi rendszerből/mintázatból semmi sem marad meg. Ez nem az első eset, hogy a bolygótok átmegy ezen az extra tisztításon, de attól függetlenül, hogy sokan ezt katasztrófának tartják, ez éppen ellenkezőleg történik. Lesznek, akik elesnek a folyamatban.

El lettetek szakítva ettől az "élet/vitális" hálótól. Direkt használjuk a vitális kifejezést, mert ez egy élettel teli entitás, amely nem csak energiát és információt küld, hanem fogad is. Tehát egy kétirányú rendszer, ami azért van így létrehozva, hogy hatékonyan tudjon kommunikálni mindazzal, ami hozzákapcsolódik. Mivel nagyon-nagyon régóta vagytok elszakítva ettől a hálótól, ezért sok dolgot kell frissíteni (updatelni). Mint amikor hallhatjátok azokat a történeteket, hogy valaki sok évre elveszik a dzsungelben, és mikor megtalálják, képtelen a modernkori társadalomban tevékenykedni. Ezért jön a fotonöv. Hasonlíthatjuk egy óriási könyvtárhoz, amiben mindaz az információ és tudás megtalálható, amiről lemaradtatok az elmúlt periódus alatt. Most ennek a könyvtárnak az ajtajában álltok. Fel lesztek információval frissítve, hogy együtt tudjatok dolgozni a fejlettebb civilizációkkal. Sok információ úgy fog eljutni hozzátok, hogy nem is fogtok róla tudni, kivéve talán azt, hogy érzitek a fizikai testeteken a heves hatását. Nagyon-nagyon fáradtnak és elcsigázottnak érezhetitek magatokat és ezekben a ciklusokban valószínűleg extra pihenést fogtok igényelni.

Hallgassatok a testetekre, bánjatok vele rendesen, mert nehéz időszakon megy keresztül. Úgy fog néha tűnni, mintha ez a sok lezúduló energia túl sok lenne, de ha összpontosított tudsz maradni, akkor jól fogod viselni az elkövetkező időszakot. Igen, tudjuk, ez furcsa és elnyűtt tanácsnak tűnik, de ez a legjobb, amit adhatunk. A kintről és bentről jövő félelem hangjai helyett keressétek meg azt az apró, de erős hangot, ami a szívetekből árad/szól. Viszont a szemeteket és a fületeket is tartsátok nyitva, mert rengeteg információ és dezinformáció is érkezik. Az utóbbi a sötét erőktől, akik mindent el fognak követni, hogy meggátoljanak a célbaérésben. Félelemmel és félelemkeltőkkel fogtok találkozni, akik mindent meg fognak tenni, ami telik az erejükből, hogy rávegyenek a fényes jövőben való teljes hited elvesztésére. Nagyon jártasak ebben, olyan régóta játszanak a félelem húrjain, hogy nem sok akkordot kell megpendíteniük ahhoz, hogy sokan a bűvöletébe kerüljenek. Sokatoknak, akik megtisztítottátok magatokat, már pusztán az első dallamuk is hamisnak fog tűnni és könnyedén meglátjátok, mi igaz és mi hamis. A szívetek tudni fogja, mi az, ami nem harmonikus. Ne feledjétek a szabadság felé való utatokban, hogy bármilyen hepehupás is, nem vagytok egyedül, számos lény segíti utatok. Csak tartsátok nyitva a fületek és szemetek és látni fogjátok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése