50. rész - erőszak helyett szívvel

A dolgok sok helyen beizzottak. Az emberek elkezdenek ráébredni arra a tényre, hogy valami hiányzik (valami nincs a helyén, nincs rendben), és általában pont ők azok, akik a legnagyobb terhet cipelik a hátukon. Hadd fejtsük ki bővebben. A társadalmatok specifikus módon van felépítve. Néhány ember húz hasznot az összes többi kárára. Most ez a néhány ember fent kezdi észrevenni, hogy a birodalmuk kezd szétmorzsolódni és úgy döntöttek, hogy egy erőteljes csatába kezdenek, hogy megmentsék a teljes pusztulástól. Vesztes csatát vívnak, de ők erről nem tudnak per pillanat, ugyanis teljesen vakok arra, hogy ez a bolygó hová tart.

Egy jelentős változást tettetek és ennek az eredménye, hogy a régi rendszer hanyatlása elkerülhetetlen. Az irányítók viszont nem látják ezt és szilárdan kitartanak abban, hogy megmentsék a sötét birodalmukat. Ebben el fognak menni a végsőkig, még attól sem rettennek el, hogy háborút indítsanak. Nem tanultak meg semmit. Nyers erőt használnak az alárendeltjeikkel szemben, hogy elfojtsanak minden nyugtalanságot, de nem veszik észre, hogy ezzel csak azt érik el, hogy még fényesebb tűz lobban mindenki szívében (a szabadság tüze). Az erőszak soha nem megoldás. A félelem és az erőszak fegyverei a leghatékonyatlanabbak.

Nem állnak meg egészen addig, amíg meg nem tanulják azt a leckét, hogy az idejük hamarosan lejár és csak úgy menekülhetnek meg, ha kinyitják a szemüket és szívüket, valamint csatlakoznak a megvilágosodott lelkekhez. A működési mechanizmusuk mindenki számára nyilvánvalóvá válik, ahogy az európai országok sorban, egyenként térdre esnek a pénzügyi követeléseik miatt. Annak ürügyén, hogy megmentsenek egy országot, elmennek és saját törvényeket/szabályokat állítanak fel, függetlenül attól, hogy ez milyen hatással van a nemzet lakosaira.

Nézz körül és lásd meg, hogy mi is történik, ahogy a demokrácia elveit felülírják a pénzügyi intézmények. A végeredmény bemocskoló/bepiszkító lesz. Eljött az idő, hogy ezek a nemzetek kiálljanak a szabadságukért. Csak nézd meg, az emberek ki fognak menni az utcára olyan számban, amilyet még nem látott ez a bolygó. Mint a futótűz, úgy fog terjedni. Ti vagytok a 99%, ők vannak kisebbségben, mégis eddig pórázon vezettek benneteket. Ezt a pórázt most mindenki le tudja rázni. Nélkületek nem tudják tovább építgetni a kártyaváraikat. A jóváhagyásotok nélkül nem működnek a gépezeteik, a rendszerük. Semmitől sem félnek jobban, mint hogy fellázadtok a parazita világrendjük ellen. Csecsemőként próbálnak továbbra is kezelni benneteket, azt mondogatva, hogy csak azok élhetnek ezen a bolygón, akik 5 napot dolgoznak fizetésért, és utána végtelen mennyiségű üzemanyagot, élelmiszert és gyógyszert fogyasztanak, amiből ők aratnak hasznot. Nem is beszélve a pénzügyi rendszerről, ami olyan módon van felépítve, hogy a „kis embereknek” ne legyen választásuk, csak az, hogy szót fogadjanak (alárendeljék neki magukat).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése