39. rész - légy éber!

Ne hidd, hogy bármi is kőbe lenne vésve, de sok dolog már eldöntetett. Így egy betekintést tudunk nyújtani, de attól viszont – mint mindig, ezért most is – tartózkodni fogunk, hogy pontos időpontokat/dátumokat határozzunk meg.

Ami biztos, hogy a változás elkerülhetetlen, már most is láthattok bizonyos dolgokat közvetlenül a közéletekben is és a globális horizonton egyaránt. Sok minden észrevétlenül történik, mert a média inkább a régi rendszerrel van elfoglalva. Így sok ember számára hirtelennek fog tűnni a változás, ugyanis eddig rossz irányba tekintettek. Az ébredők száma gyorsan fog növekedni. Amit most láttok 99% mozgalmat, ők is félig felébredett lelkek, a média nevetségessé is próbálta tenni őket már többször is, de majd meglátod, hogy nagyon gyorsan fognak növekedni és ráébredni a dolgokra. Ez ráébreszti az újságírókat is majd, hogy mi is történik.

Az irányítók azt hiszik, hogy a félelemmel a „kis embereket” továbbra is le tudják győzni, de most rá fognak jönni arra, hogy a félelem lassan, de biztosan felszívódik/elillan ezekből a jámbor emberekből, és elkezdik visszanyerni a hatalmukat. Ahogy ez megtörténik, többet már soha semmi nem fogja tudni visszatartani őket.

A diktátorok a csúcsát képezik ennek a teljesen romlott rendszernek, de most nyilvánosságra fog kerülni az egész. Nem csak a csúcsa, hanem az egész rendszer. Ezután már nem tudják birtokolni az elméteket, és mindenki elkezdhet önállóan gondolkodni. Az emberek azonnal látni fogják, hogy más utak/módok is vannak arra, ahogy éljenek, és sokkal önfenntartóbb módon fogják ezt megvalósítani. Ezáltal nem csak maguknak, de az egész bolygónak biztosítani fogják a jólétet.

Sokan elkezdenek a „dobozon kívül” gondolkodni, a jólét természetessé válik számotokra, a régi, káros szokások el fognak tűnni szépen. Olyan lesz, mint felébredni egy álomból, és egy teljesen más módon cselekedni, mint azelőtt. Mindezt anélkül, hogy egyáltalán gondolkodnának azon, hogy miért is cselekednek most másképpen. Más szóval, a legtermészetesebb lesz azokat végezni, és innen kezdve a dolgok valóban elkezdenek nagyon gyors iramban megváltozni.

Sokan azt mondják, elég egy kis százaléknyi magas rezgésű ember a bolygón, hogy megtörténhessen a tömeges felemelkedés, de szerintünk nagyon fontos, hogy sok ember ébredjen fel a közeljövőben. Nem csak néhány boldog léleknek szeretnénk a jobb jövőt, hanem a többségnek. Ugye a pontos időpontot nem tudjuk megadni, de biztos lehetsz benne, hogy itt vár rád szinte a következő sarkon, tehát nagyon fontos, hogy hideg fejjel tudj gondolkodni majd a körülötted történő látszólag teljes „leolvadásnál”.

Az utolsó fázist már régóta beharangozták, de ahogy meglátják majd az első biztos jeleit a folyamatnak, sokan elveszítik a reményt (a biztos fogásukat) arra, hogy minden rendben lesz. Mert a változás jelei olyan mértékűek lesznek, hogy mindenkit a velejéig fog megrázni. Bármilyen jól fel is vagy előre készülve rá, nagy esélye van annak, hogy pánikolni fogsz, ha ezt választod. Bízz a szíved hangjában, és ne vonakodj tanácsot kérni a közeledben lévő hasonló vagy magasabb rezgésű emberektől. Ez azért fontos, mert akik még az alacsonyabb oktávokon tartózkodnak, könnyen vissza tudnak zuhanni a félelem csapdájába.

Figyeld azt, ami körülötted történik, sok jele van a javulásnak, de a média felnagyítja a félelmet, és elnyomja a reményt, te mindig tedd pont fordítva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése