31. rész - kristályosodásod következménye

Ma a bolygótokat körülvevő törékeny rétegről szeretnénk beszélni, amely védi a Földet. És arról, hogy a benne történő változások hogyan érintenek benneteket. Igen, az atmoszférára utalunk. Ez egy vékony réteg, amely elválaszt benneteket a világűrtől. Ez a réteg nélkül nem lehetnétek itt. Az elmúlt évtizedek szennyezésével igen nagy mértékben megrongáltátok már. Az atmoszféra nem csak oxigénnel lát el benneteket, de még is véd az űrből jövő káros sugárzásoktól. Olyan, mint egy esernyő, ami megvéd a rád zúduló dolgoktól. Maga az atmoszféra láthatatlan, kivéve amikor valami meteor lobban fel benne, illetve amikor a Napból jövő elektromagnetikus hullámok északi fényként látszanak. Ez utóbbi meg fog szaporodni, ebből is látni fogjátok, hogy milyen mértékű naptevékenység-fokozódás történik éppen.

Ez mellett más, láthatatlan sugarak és részecskék is érnek benneteket. A neutrinokról már szóltunk, de mellette más részecskék is vannak még. Térjünk csak ki egy kicsit ezeknek a hatására. Ahogy tudjátok, az emberi lényeg szén alapú teremtmények, illetve azok voltak ezidáig. A sejtszinten történő gyors változások valami mássá változtatnak benneteket, kristály alapú lényekké, olyan lényekké, amelyek tökéletesen be vannak arra hangolva, hogy a bolygón kívülről jövő információkat „venni” tudják. Ez benneteket erőteljes antennává tesz, és részt tudtok majd venni a multiverzum kórusában.

Ez furcsának tűnhet, de fontos a további fejlődésetekben, ugyanis nem lehettek tovább „offline” (lekapcsolva) a teremtés többi részétől. Ahogy már mondtuk, a benneteket burkoló jelenlegi háló azért lett felállítva, hogy elvágjon benneteket a többiektől – tőlünk – és mindenki nagyon várja már a bolygótok újrakapcsolódását. Olyan, mintha valami távoli helyen éltetek volna, és a rádiótokkal eddig csak nagyon zajos adásokat tudtatok fogni, de ahogy az új háló feláll, a vétel nagyon is tiszta és erős lesz. Ha most azt hiszed, hogy ezek a csatornázások és üzenetek erősek, akkor gondold újra, mert semminek fognak tűnni a teljes adásvételhez képest. A további fejlődésetek is gyorsabban fog történni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése