63. rész - a napforduló jelentősége

A holnap lármája már hallatszik a sarkokból és öröm látni, hogy minden tiszta szívű ember elkezdte magába szívni ezt az energiát. Egyelőre nincsenek sokan, de gyorsan fognak sokasodni, ahogy a napforduló (2011. téli – Tom) energiája erősebbé válik az elkövetkező napokban. Ezek az energiák be fogják robbantani az ajtót a szívbe és sok hitetlen hívővé lesz. Amikor azt mondjuk, hogy hívő, akkor nem a különböző vallásokra – földi spirituális vezetők általi parancsokra – utalunk, hanem azokra, akik végre megtalálták a válaszokat önmagukban. Amint azt többször is elmondtuk már, mindent amit keresel, azt magadban fogod megtalálni.

Azt mondják, a szelídek fogják a Földet megörökölni, de a szelídek nem elég bátrak, hogy felfedezzék a kincseket, melyeket önmagukban hordoznak, és állandóan azt fogják hinni, hogy elégtelenek. A bátrak fogják megörökölni a Földet, a szó minden értelmében. Arra a bátorságra utalva, ami ahhoz szükséges, hogy megtegyék az utat a saját szívük mélyére. Olya sokan már megtettétek ezt, még ha nem is teljesítettétek be teljesen, de eljutottatok arra a pontra, ahonnan már soha nem lehet visszafordulni. Annak a határán vagytok, hogy felfedezzétek a saját nagyságotokat (csodálatosságotokat), és mi tisztelgünk előttetek ezért.

Az utatok számos szakadékkel van kövezve, mégse gondoljátok azt, hogy ha egy ilyenbe is beleestek, akkor minden elveszett. Ezt az utat nem lehet hibátlanul végigjárni. Mindig jusson eszetekbe, hogy ezek a hibák a tanulási pontok, ahol fontos leckét tanulhattok meg, és e tanulás nélkül soha nem juthattok el a célig. Ezennel gratulálunk az eddig elvégzett munkáért. Fontos néha visszanézni és meglátni, hogy napról napra milyen lépésekkel haladtatok. Jusson eszedbe, hogy semmi nem pazarlódik el ezen az úton és minden egyes lépésed előrébb fog vinni. Még akkor is, ha ez időnként nagyon parányi lépésnek tűnik.

Hamarosan a nap az egyensúlyi ponthoz érkezik az égen. Ez a mennyei jelzőpont nagyon is fontos, hiszen ez egy számológépezet (rendszer) a végső történésekhez. Ebben az évben is sok fontos dolog fog történni, de lássatok túl a média elétek festett üres jövőképén. Ahogy már sokszor mondottuk, a sötétség a fény visszajövetele előtt a legnagyobb, és ez erre az évre is vonatkozni fog. Fontos, hogy ne veszítsétek el a valóságképeteket – azt, hogy a fény vissza fog térni. Mindig nézzetek a fény felé, ne fordítsatok neki hátat, mint ahogy oly sok embertársaitok fogják tenni. Úgy gondoljuk, hogy ez könnyen fog nektek menni, hiszen jól megtanultatok a szívetekre hallgatni már most is, és figyelmen kívül hagyjátok azokat a hamis tanácsokat, amik azért vannak, hogy továbbra is a sötétségben tartsanak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése