43. rész - nincs pontos dátum

Ma egy egészen más dologra térünk ki, amire sokan úgy utalnak; a kapuk (portálok) kinyitása. Ugye, ahogy az időt méritek érdekes kombinációkat hoz elő és pár nap múlva látni fogjátok a 11.11.11. kombinációt. Sokatoknak ez valami nagy dolognak az eljövetelét harangozza be és nem is járnak messze az igazságtól. Viszont jó tudni, hogy ezek a jelzők, ezek a "különleges napok" csak apró részei annak a hatalmas változásnak amiben vagytok.

Ti emberek nagyon ragaszkodtok az idő fogalmához és jó ha eszetekbe jut, hogy ezek az időpontok csak a ti elmétekben kigondolt dolgok, ahogy a naptárotok halad előre. Mi, ahogy már említettük, egy egészen más időfelfogással vagyunk, így mi nem használjuk ezeket a számokat, nem társítunk különböző "ízeket" a különböző időpontokhoz. Viszont, mivel számításba vettük a ti időképeteket, így fel tudjuk ezeket az időpontokat használni egyfajta "visszaszámlálásra" és arra, hogy bizonyos napon sokan tudjatok kapcsolódni.

Ugye a következő év elhozza a rettegett dátumot, amit sokan az "idő végének" hívnak, december 21-én. Annyi negatívumot kapcsoltatok már ehhez a dátumhoz, hogy nagyon reméljük, felismeritek benne a propagandát. Nincs "világ vége" dátum, de már nagyon a végén jártok ennek a sötét ciklusnak a befejezéséhez, így a "világ vége" kifejezés csak a most (félelmen keresztül) uralkodók végét jelenti. Gyönyörű energiák megjelenése felé tartatok ezen a bolygón. A heves változások közepette se higgyetek a végíteletet hirdetőknek. Ahogy a régi szétesik, az új erős és élő világotok úgy fog első lélegzetet venni, a szülésben pedig ti segítkeztek azáltal, hogy befelé fordultok, megtaláljátok a hatalmatokat/erőtöket akkor is amikor oly sokan fogják elveszíteni azt az eljövő felfordulásban.

Eljött az idő, hogy mindenki aktivizálódjék, s nem csak azok akik eddig már saját akaratukból tettek lépéseket. A bejövő energiák a többiekben is fókuszálni fogják ezt. Valamint a már meglévő megvilágosodott lelkek, akik a hálón kívül vannak jelenleg, szintén részt fognak venni ebben (segítenek). Hatalmas munkát fogtok elvégezni és nem csak magatokért, hanem minden körülöttetek lévőért is (az egész emberiségért -Tom). Nagyon fontos ez a fajotok számára, mert ha nem fogtok össze, akkor nem tudjátok a sötétségből a Fény felé fordítani bolygótokat.

Nehogy azt hidd, magányos vándor vagy. Szükség van a munkádra, a lépéseidre. Nagyon büszkék vagyunk rátok és minden okotok megvan, hogy ti is büszkék legyetek magatokra. Készülj fel az eljövő időszakra, de tudd, hogy nem vagy egyedül ebben a fontos munkában. Ha rendesen szétnézel sok már most is aktívan működő csoportot találhatsz körülötted, valamint van a háttérben értetek dolgozó láthatatlan csapat is. Számos olyan csoport akik egy olyan próféciát teljesítenek épp most be, amelyet generációkon keresztül titokban tartottak. Már tudják, hogy eljött az idő. Megtapsoljuk ezeket a gondviselőket akik oly sok időn keresztül őrizték a Fényt még az elnyomás közepette is. Meg fogják magukat mutatni és ezentúl együtt fogjátok majd a Fény kegyes "terhét" viselni. Meg fogjátok látni az ősi imák erejét, ahogy generációk óta először lesznek kimondva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése