29. rész - világok közti kapcsolat

A mai üzenet teljesen más jellegű lesz, mint az előző, ugyanis arról a kapcsolatról fog szólni, ami a tiétektől és világotoktól teljesen különböző világokban létezők között van. Persze magunkra célzunk ezzel, azokra, akiket általában "idegen" jelzővel illettek. Ez a jelző több okból is tévesen képviseli azt, amire céloz, mert ti is ugyanebben a csoportban vagytok. Mint sokan tudjátok, bizonyos értelemben ti magatok is "idegen" eredetűek vagytok. Nem véletlenül keletkezett élet a Földön,.. inkább használhatod az "elültetés" szót rá. Mindaz az életforma, amit most itt látsz, az első teremtés maradéka, és ugyan az élőlények változatossága igen nagy, mégis közös eredetűek.

Ugye tisztában vagy azzal, hogyan fejlődött az élet a bolygótokon az egysejtűekből szétágazva a különböző ágakra. Viszont emlékezz arra, hogy ez csak a jelenlegi idővonalatokra vonatkozik. Kitérünk azon részletekre, amelyek átölelik a többi időt is. Ahogy mondottuk, ez a bolygó egyfajta játszótér. Azért lett felállítva, hogy egy bizonyos fajta élettapasztalatot lehessen szerezni. Olyat, amilyet számos más birodalomban nem lehet megtapasztalni, a fizikai testben való teljes életidőtartamot. Ez nagyon eltérő attól, ahogy sok más civilizáció él, mert sokan soha nincsenek fizikai testbe zárva. Az ő életük nagyon eltér a tiétektől, sokkal kevésbé vannak korlátozva.

Az élet célja mindig a fejlődés, és minél több korlátozás vesz körül, annál több leckével fogsz találkozni az élettartamod alatt. Ti pedig mindannyian fizikai testbe vagytok korlátozva, így a fejlődés lehetősége szó szerint korlátlan, mert sosincs hiány azokból a pillanatokból, amelyek tanítanak. Ezért a bolygótok nagyon népszerű azoknál a lelkeknél, akik szeretnék a látóhatáraikat kitágítani,… így számos embertársad is, igaz nem tud róla, idegen lélek, aki azért inkarnálódott emberi testbe, hogy tovább tanuljon. Az az érzet, hogy fizikai testben élsz és az a tapasztalat, hogy mintha a "külső világot" a fizikai testben rejlő érzékszerveiddel tapasztalnád, nagyon egyedi. Most még nehéz elképzelni magad a fizikai test járműve nélkül.

Tehát a bolygótok már hosszú-hosszú ideje számos civilizáció játszótere. A játszóteret jó értelemben értjük, mint a tanulás, öröm és csoda területe, és nem az a hely, amely azért létezik, hogy az alapvető vágyaidat (evés, szaporodás, önfenntartás -Tom), s negatív cselekedeteidet mások kárára éld meg.

Egy csodás helyen vagytok, mégpedig egy nagyon fontos időperiódusban, hiszen amit létre akartok hozni, az egy vibrációs kvantumugrás, melyet úgy akartok megtenni, hogy közben a fizikai testbe vagytok zárva. Úttörők vagytok, és nem csak a bolygótokon, hanem az egész Teremtésben! Ezért sokan figyelnek benneteket. Ugye itt vannak a sötétek, de mellettük van sok támogató is. Miközben kemény munkával emelitek a saját rezgéseteket, s fizikai testben vagytok, a "mentőcsapat" azon dolgozik, hogy a gonosz játszótársaitoktól (a sötétek - Tom) örökre megszabadítson, és ez a bolygó újra visszanyerje azt a környezetet, amely a maximális képzést tudja adni egy nagyon támogató formában.

Tisztázzuk a reinkarnáció kifejezést is. Ha belenézel a szótárba, a kifejezés azt jelenti; "hússá válni", más szóval a szellem, vagy lélek, illetve ha úgy jobban hangzik, valami anyagon túli beleágyazódik valami nagyon konkrétba. Az anyagon túli fizikai testté válik. Ti sokan hasonlóan vélekedtek erről. Sokatok hitrendszerében megjelenik a jutalom és büntetés rendszere is, más szóval a karma. Mi csupán az előzőben egyezünk, tehát ez a bolygó egy játszótér, ahol önkéntesen megtestesülve tanulhatnak, tapasztalhatnak a különböző nem annyira "fizikai", és sokkal fejlettebb környezetből származó lelkek is. Az egyetlen aranyszabály az, hogy előző tudásotokra, tapasztalataitokra nem emlékezhettek, mintegy amnéziában vagytok, mintha tiszta lappal indultatok volna. Számos civilizációvá fejlődtetek, olyan civilizációkká is, amire már rég nem emlékezik a történelmetek. Egyszer csak jöttek a trükközők (sötétek - Tom), és a fejlődés természetes ciklusa elromlott.

Eredetileg benned volt az a lenyomat, hogy ti a teremtésben minden mással össze vagytok kapcsolódva. Ez egész addig így volt, amíg nem jöttek a sötét uralkodók, és nem vágták el a kapcsolatotokat a tudás hálójával, így ti nem láthatjátok, valójában kik is vagytok. Ennek most vége szakad, ahogy lassan ráébredtek, hogy sokan más partokról eredtek, mint ahol most lépegettek. Eljött az idő, hogy végre újra egyesüljetek a "távoli és közeli" kedveseitekkel. Ahogy újrakapcsolódtok azáltal, hogy emelkedik a bolygó rezgésszintje (és felébredeztek), ezt többet már nem felejthetitek el soha. Újra egyesülni tudtok csillagcsaládjaitokkal, akik már várják, hogy megoldódjon ez a jelenlegi helyzet, és újra teljessé válhassanak. Sokan már kapcsolatba is léptetek a sajátjaitokkal, habár lehet, a tudatos memóriában ez nem regisztrálódott, de nyugodt lehetsz, eljött az ideje a nyílt és örömteli újraegyesülésnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése