34. rész - a változás tünetei

Tisztában vagyunk azzal, hogy ezek az energialetöltések fárasztóak és megterhelőek lehetnek a test számára, de jusson eszetekbe, hogy a végső cél a szent kristály természetű test megszerzése, amely az örökkévalóságba és még tovább hordoz benneteket. Sokan már elveszítették a reményt arra a napra, amikor visszaszerzitek a hatalmatokat/erőtöket, de hadd biztosítsunk benneteket, ez a nap közelebb van, mint hinnétek. Már szinte láthatod a célvonalat, de az elébe tornyosuló utolsó domb igen meredeknek tűnik. Soha ne veszítsd el a reményt, hogy a közeljövőben oda fogsz jutni.

Ez annyira fontos, mert ha elveszíted a reményt, akkor mi nem kényszeríthetünk rá, hogy véghez vidd ezt a folyamatot. Ahogy a régi szólás is mondja: elvezetheted a lovat az itatóig, de erőszakkal nem itathatod meg. Reméljük, a célvonal átlépését választjátok, mert ez a ti döntésetek. Ez az egyetlen döntésetek. Az, hogy milyen intenzitással vagy milyen léptékkel éritek el, azt nem választhatjátok meg. Jusson ez eszetekbe az eljövendő nehéz napokon. Viszont amikor látni fogjátok a végeredményt, rá fogtok jönni, hogy bőven megérte a nehéz munkát. Időszakonként érezhetitek úgy, hogy több van rátok pakolva, mint amit el tudtok viselni, de tudj róla, hogy csak annyi teher van rád pakolva, amennyit el tudsz vinni.

Mivel mindenkinek egyedi útja van, így eltérő lehet az időszakos tapasztalat. Ezért ne veszítsd el a hited, még ha az utad eltérő is a körülötted lévőkétől (akik ugyanabba az irányba utaznak). Semmit sem tehetsz rosszul, kivéve, ha félsz. Ahogy a napok haladnak, egyre intenzívebb lesz az energiák/információ beáramlása, így készülj fel az olyan pillanatokra is, amikor igen bizonytalan leszel. Nem azért, mert ne tudnád hová vezet ez a folyamat, hanem mert nagyon új reakciókat fogtok megtapasztalni. (Tom – nem részletezi, hogy csupán testi vagy más is.) Ahogy már elmondtuk, ezek a folyamatok akkor történnek, amikor alszotok, de némelyik annyira intenzív, hogy még ébredés után is marad utánuk valami a memóriában, és furán érezhetitek magatokat, amikor már ébren vagytok. Nem is csoda, hiszen az egész tested szó szerint újra lesz „drótozva”/kötve, és mivel ez vonatkozik az egész test irányítóközpontjára is, így észrevehető hatásai is lesznek, amelyet éber állapotokban is érezhettek.

Nem térünk ki konkrét részletekre, mert egyénenként eltérhet, de lehetnek közte furcsa rángások, érzetek, az érzékszerveiteket is érinti, így zúgás, csengés hallható néhányotok számára, vagy színes, illetve sötét foltokat láthatnak egyesek. Ezek néhány napon belül eltűnnek, csak addig vannak jelen, amíg az agyatok nem áll hozzá az új jelekhez. Viszont ha úgy érzed, kérj szakorvostól tanácsot, ha az megnyugtat. A lényeg, hogy ne félj. Az is lehet, mire időpontot kapsz, már el is tűnik a tünet, vagy pedig a specialista nem tud vele mit csinálni, mert úgy találja, hogy minden rendben van veled. Ez csupán ideiglenes „félrekommunikálás”, amíg a régi vonalat felcseréli az új.

Lehetnek izomfájdalmak, gyulladás, akár csontfájás is, de csak rövid időre, és általában vándorol a tested több pontján. Ne féljetek ezektől, azért is hívtuk fel a figyelmeteket, a testetek erősebbé válik, mint valaha is remélhettétek, és amikor véget ér ez a folyamat, sokkal szilárdabb és tartósabb lesz, mint amiről álmodtatok is valaha. A legjobbakat kívánjuk az eljövő napokra, és igaz, hogy a legkényelmetlenebb periódus lehet, de a legfontosabb is. Csak tarts ki, és tudd, hogy minden rendben van, még ha a tested mást is próbál sugallni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése