62. rész - a félelemtől való szabadulás

Igaz, hogy a ti féltekéteken a napok egyre sötétebbekké válnak, de hamarosan ismét elkezdenek rövidülni. Ahogy a nyári meleg napok sincsenek már messze, ugyanúgy a globális sötétség vége, melyben most vagytok is közel van. Sok dolog el lett mondva erről a felébredési folyamatról és nyilvánvalóvá vált, hogy egyre több embert kell felébreszteni az álmából…, ezért is történnek drámai események a világ számos részén. Attól függetlenül, hogy földrajzilag távol lehetnek tőled, mindenkit ugyanúgy érintenek.

A hírekből származó információk alapján azt gondolhatod, ti egy olyan faj vagytok, akik nem tudnak kedvesen bánni a saját szomszédikkal. Ez távol áll az igazságtól, mert ti ugyanabból az anyagból gyúrtattatok, mint mi is, az örökké Jelenlévő Szeretetből. Az a felismerés, hogy nem kell sötét módon viselkednetek, egyre jobban nő. A sötét uralkodók érdeke, hogy főleg a félelmet tartsák az elmétekben, mert amikor a félelem uralkodik, akkor semmi mást nem tudtok meghallani, még a mindent átfogó Szeretet erős vonzását sem.

Most viszont egyre többen azt fogjátok látni, hogy a félelem elillan és semmi nem tud már többet visszatartani benneteket. Ugyanakkor ez azokban az emberekben, akik úgy döntöttek, hogy továbbra is a régi mintában raboskodnak, még nagyobb félelmet fog kelteni. Az emberiség, mint faj nem könnyen változik, ezért nagyon hatékony ébresztő hívásra van szükségetek. Sokan már meghallottátok a hívást, s a ti segítségetekkel még többen fogják az álmot kitörölni a szemeikből, és rá fognak jönni, hogy nem szerencsétlenség és katasztrófa történik velük, hanem inkább egy olyan dolog, ami ünneplésre ad okot, hiszen a félelemtől való szabadulás már az ajtótokon kopogtat. Ezért ne feledjétek kitárni és kilépni a friss levegőre.

Tisztában vagyunk azzal, hogy ennek a szabadságnak a szülési fájdalmai sok félénk elmében azt az érzetet kelti, hogy a vég már közel van (végítélet), de jusson eszedbe, hogy ezt csak elhitették veled. Az elnyomók társadalomképe abból áll, hogy a többség el van nyomva és a kisebbség élvezi ennek az előnyeit. Ez a társadalmi felépítés a végéhez közeledik. Ők már jó ideje egy rég elveszített csatát vívnak, viszont abban szakértők, hogy eljátsszák, sokkal erősebbek, mint valójában. Már olyanok, mint a kisgyerekek, toporzékolnak és hangosan ellenkeznek, de hiába, mert már nem tudják megváltoztatni a végeredményt. Viszont még így is sokan el fogják hinni a szavukat és továbbra is hinni fognak a hazugságaikban. Ennek hatására még mélyebbre merülnek, a félelembe és ebből cselekednek. Még az sem lenne csoda, ha néhányan közülük akár fegyvert is ragadnának félelmükben. Jusson eszedbe, ezek a félrevezetett emberek már a kisebbség, ti vagytok a többség. Ti, akik a becsületes életet választottátok. Azok, akik többet már nem engedik, hogy a szívükből áradó Szeretet folyama el legyen nyomva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése