38. rész - heves aktivitások

Azt, ami a történelemkönyvetekben van, és azt is, ami a memóriátokban van, át kell írni teljesen. Soha ne aggódj az épelméjűséged miatt. Még akkor sem, amikor minden a feje tetejére áll. Épp azért mondjuk ezt el újra és újra ,hogy fel tudjunk készülni rá. Senki és semmi nem marad érintetlen a változástól a bolygótokon, ti még azon szerencsések közé tartoztok, akik előre megkapják az információt erről. Csak képzelj bele, hogy egy „mit sem tudó” ember, aki még mindig az illúzióba kapaszkodik, mit fog látni akkor, amikor a függöny felgördül. Nehéz lesz ám akkor józannak maradni, hiszen mindenről, amiben biztosak voltak, kiderül, hogy csak füst és tükör. Ugye ez utóbbiak vannak most többen, de exponenciálisan meg fog nőni a felébredettek száma a közeljövőben.

Ez egy önkéntes utazás (kaland), senkit nem lehet erőszakkal rávenni, hogy nyissa ki a szemét, viszont amikor a régi rácsról lekapcsolódnak, akkor nem lesz lehetőségük már mást látni, csak azt, hogy minden a bejövő fény teljességében ragyog. Ezért látjuk előre azt, hogy sok embertársatok szíve ki fog nyílni (saját akaratukból), még mielőtt kifutnának az időből. Ez az élmény még azoknak is nagyon erőteljes lesz, akik tudnak róla, akik készülnek rá, mert eddig még soha nem tapasztalhattak meg közel se akkora erőt, ami most nyaldossa a partokat.

Lesz olyan időszak, amikor nagyon heves energiahatásokkal szembesültök, és néha úgy fog tűnni, hogy ez örökké tart. Nem fog, fel fogtok az utolsó hullámnál lélegezni. Így lesz, ha nem vesztek el a félelem óceánjában, amit sokan meg fognak maguk körül tapasztalni. Ugyanis most még a legsűrűbb, földhöz ragadtabb társaitok is érezni fogják a mennyei hírnökök hatását, és mivel soha nem tapasztaltak meg ilyet (vagy hallottak egyáltalán róla), így valószínűleg a pánik gombot választják majd.

Nem okoljuk őket, mert ez egy olyan dolog lesz, ami szó szerint megrázza az emberiség alapjait. Csak maradj hidegfejű és nyugodt szívű, akkor a pánikoló lelkek óceánja nem fog magával ragadni. Ugye, mint emberi faj, semmitől sem féltek jobban, mint a változástól, és most ez a változások „cunamija” villámcsapásként fog érni mindenkit.

Ne gondolj rosszra, ha hirtelen a heves aktivitásból, mély csendben (nyugalomban) találod magad. Így kell, hogy történjen, hiszen ez az első jele annak, hogy áttörted a fátylat, és úton vagy a teremtés végtelenjébe. Hadd magyarázzuk meg. Sokan tapasztalhatjátok, hogy a nap folyamán hirtelen csendben és nyugalomban találjátok magatokat, és ez annyira ellentétes a körülötted lévő világgal. Ezek a pillanatok megtörténhetnek meditáció során, de más pihenés alatt is. Először egy szokásos meditatív állapotnak tűnhet, de amikor először megtapasztalod, rögtön tudni fogod, hogy ez valami nagyon-nagyon új. Nehéz ezt a „köztes” állapotot szavakba foglalni, mert mindenki máshogy tapasztalja meg.

Vizuális tapasztalatod is lehet ebben az állapotban, mint például erős fény és mozgás, vagy akár áthatolhatatlan sötétség. Igaz, hogy mély elkülönülést (elválasztódást) fogsz megtapasztalni a világtól, de mégis egy nagyon mély kapcsolatot fogsz érezni Mindazzal Ami Van. Sokatoknak ez lesz az első íz a mindent átfogó pozitív energiahálóból. Tudd, hogy ez mindenkire vár, aki még nem nyílt meg ennek, és sokaknak ez nagyon új felfedezés lesz.
Igaz, hogy egyénenként változó élmény, de a teljes boldogság és a félelem teljes hiánya jellemzi mindenkinél. Amikor egyszer hozzákapcsolódtál ehhez a mély nyugalomhoz, többet nem lesz kétséged az felől, hogy mi vár a jövőben. Akkor biztos leszel benne, hogy a jövő itt van, és hogy a béke bögréjéből való első korty csupán egy csepp abból az örömből és boldogságból, amibe belépsz.

Reméljük, hogy egy kis nyugalmat találtok ebben az információban, miközben heves energia-letöltés történik épp, és így – hogy tudtok arról, milyen nyugalomóceán vár benneteket – talán egy kicsit könnyebb. A saját tempóddal haladj, és ne engedd, hogy a többiek félelme meggátoljon az utazásodban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése