55. rész - információk letöltődése

A mai üzenet egy fontos témát érint, a tudás megszerzéséről szól a bolygótokon. Ahogy már említettük, sokatok nagyon keményen dolgozik már most is úgy, hogy nem is tud róla, hiszen a fajotok átváltoztatása a kulisszák mögött történik. Titeket, mint emberi faj, a sötét lények akarattal visszatartottak. Mind az elméteket, mind a testeteket nézve ugyanúgy el vagytok tőlünk maradva. Úgy értjük, ahhoz képest, amennyit a teremtés többi része fejlődött, ahhoz képest nagyon el vagytok maradva. Annyi mindent be kell hoznotok, és ezt már nem lehet külső beavatkozás nélkül megvalósítani. Az intuitív fejlődésetek léptéke már nem tud benneteket visszatartani attól a mélységtől, ami felé tartotok. Ne aggódjatok, jó kezekben vagytok.

Azt viszont ne gondoljátok, hogy mindent meg fogunk csinálni helyettetek. Nem dőlhettek hátra megnyugodva, hogy majd a takarítók elvégzik a munkát. Az igazság ettől távol áll, ti önkéntesen vállalkoztatok arra, hogy itt lehessetek és elvégezzétek ezt a feladatot. Megtörni a pusztítás ciklusát és visszavezetni a bolygót az őt megillető állapotba. Más szavakkal, ez nem a lustáknak való utazás, inkább olyan, mint egy „munkaszombat”, amikor is minden munkáskézre szükség van. Erre a feladatra már fel vagytok készülve. Ti vagytok a főszereplők, nem mi. Ellátunk viszont mindennel, hogy tökéletesen eljátszhassátok a darabotokat (szerepeteket). Lehet, hogy kicsit megnyugtatná a szíveteket, ha látnátok, hogy milyen buzgón dolgozunk a színfalak mögött, hogy beállítunk mindent és gondoskodunk az időzítésről, a játékosokról és a biztos sikerről.

Lehet, hogy sokatoknak láthatatlanok vagyunk, de ez ne csapjon be benneteket, nehogy azt higgyétek, hogy nem létezünk. Pont, mint ahogy a színházban a nézők nem látják a statisztákat és a színfalak mögötti munkásokat, de ők mégis fontos szerepet játszanak a produkcióban. Nélkülük leállna minden. Vegyes egy segítőcsapat ám ez, a multiverzum minden sarkából áramló intelligenciából áll, a feladatunk pedig épp olyan vegyes, mint az eredetünk. Viszont ti vagytok a produkció sztárjai kedveseim, sose feledjétek el ezt. Oly sok mindent elértetek már. Lassan itt az idő a végső függöny felvonására is. Az is lehet, hogy már halljátok a nézőtér zúgolódását, de még nincs itt az idő. Még sok elmének fontos információt kell letölteni a bolygón.

Ugye már említettük, hogy sokan információhordozóként vagytok itt, mint az átjátszók a telefontársaságoknál, amelye segítségével az információ eljut egyik pontból a másikba. Sokan nincsenek ennek tudatásban, nem tudják, hogy épp ezt a szerepet játsszák. Azt hiszik, csak a szokásos munkájukat végzik, közben pedig rengeteg új információ töltődik le beléjük és elkezdenek egy egészen új módon gondolkozni. Épp a tudósokra utaltunk, akik máris ragyogó elmék, de még ragyogóbbak lesznek, ahogy feltöltődnek a multiverzum fényével. A fénnyel, ami először a fénymunkások testébe érkezik, majd onnan a tudósok elméjébe. Már most is rengeteg felfedezés történt a tudományos közösségben. Ők azt hiszik, hogy a kemény munkájukkal sikerült felfedezni a dolgokat, közben pedig hátul a segítőcsapat munkálkodott rajta. Nem vesszük el tőlük az érdemet, mert fontos szerepet játszanak ebben a folyamatban. Az új felfedezések lavináját várhatjátok az elkövetkezendő időszakban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése