106. rész - a visszaemlékezésed erősödik

2012. március 19.

Ma a holnap ismeretlen területéről szeretnénk szólni vagy pontosabban a holnap elfelejtett világáról, hiszen a szívetek központjában már ismerhetitek az elvet. Ahogy vékonyodik a függöny, egyre jobban visszaemlékezel azokra a napokra, amelyek paradicsomi állapotban zajlottak. A frusztráció pedig csak fokozódik, hiszen tisztán látod a mélységet, mely elválasztja a mai létedet tőle. Ez a szakadék napról-napra csak tágul, hiszen úgy tűnik, az emberiségen elkövetett támadások vég nélküliek, a fény pedig úgy tűnik, kihunyóban van számos helyen a világod körül.

Ne aggódjatok kedveseim, ez csak a jel, hogy minden jobbra fog változni, hiszen ha nem lennétek már így is eléggé felébredettek, akkor a szemetek sem rendülne már a napi médiában felszolgált szörnyű hírektől. Minél magasabbra emelitek magatokat attól a szinttől, amiben az emberiség többi része van, annál szembetűnőbb lesz a viselkedésük számotokra és egyre közelebb kerültök ahhoz, hogy kiszabaduljatok belőle. Ez ellentmondásosnak tűnhet, pedig ez történik épp. Minden felgyorsul, de miközben ti egyre gyorsabban emelkedtek a magasabb rezgésekbe, addig az emberiség többi része egy eddiginél meredekebb lejtőhöz ér, így a köztetek lévő szakadék csak nő. Mi az idővonalak szétválására utalunk épp, és ez egy nagyon is nyilvánvaló jele annak, hogy a szétválási folyamat már teljes lendületben van.

Az érdekesség az, hogy attól függetlenül, hogy a világon eddig elért negativitás egyre nagyobb mértéket ölt, nektek az a képességetek, hogy kivonjátok belőle magatokat, szintén fokozódott. Más szavakkal, ha egyszer eldöntötted, hogy megemeled a saját rezgésed frekvenciáját, úgy tudod már nézni (megfigyelni) az alacsonyabb szférák történéseit, hogy nem bonyolódsz már bele annyira érzelmileg, mint eddig. Egy nem annyira fejlett szemlélőnek ez érzéketlenségnek tűnhet, de nem az. Ti útmutatók (iránymutatók) vagytok, a fény jelzőfényei, az elsődleges és legfontosabb feladatotok, hogy elválasszátok magatokat attól a játéktól, mely azért van felállítva, hogy csapdában tartsa az emberiséget és megfosszon a hatalmatoktól (erőtöktől).

Ha beránt (szív) a játék, az majdnem olyan, mintha a világegyetem valamelyik fekete lyuka nyelne el, szinte teljesen lehetetlen kiszabadulni belőle. Nektek viszont sikerült és le a kalappal előttetek! Nem egy egyszerű feladat és ennek az elkülönülési folyamatnak a legnehezebb része még előttetek áll. Ugye arról a folyamatról beszélünk, amikor le kell majd mondanotok minden kötelezettségről, amit még magatokban hordozhattok, és ami még hozzákapcsol ehhez a mátrixhoz - nevezzük most így. Ez az utolsó horgony, ami még a régihez láncol. Amíg emlékszel arra, hogy azért vagy itt, hogy megmutasd az utat a cselekedeteid által, addig ezek a horgonyok/láncok elkezdik lazítani a szorításukat (végül elengednek).

A holnapban amire utalunk, ti mindannyian dicsőséges szabad szellemek/lelkek vagytok, amit jogosan követelhettek vissza magatoknak, ahol mindannyian össze vagytok kapcsolódva a szívetekben, nem pedig valamilyen feszültség vagy kötelezettség miatt. Ismét megtanultok szabad lélekként élni, újra fogjátok építeni a csoportjaitokat (társadalom), olyan helyekre ahol a szeretet a vezérelv és ahol minden lépéseteket az embertársaitok és a környezetetek tisztelete fogja vezetni. Ekkor az előtted terülő út teljesen nyilvánvalóvá válik és a választásaid/döntéseid maguktól értetődőek lesznek, a félelem és erőtlenség már csak egy halványodó emlék marad. Szó szerint olyan lesz, mint hazatérni egy hosszú sivatagi út után, hiszen ti valóban ragyogó lelkek vagytok, akik önként jelentkeztetek, hogy ide jöjjetek és letépjétek az emberiségre már olyan régen rárakott sötétség láncait. Ne feledd, ez a holnap egy rövid éjjel után már itt is van. Ne féljétek a sötétet, csupán jelzi az átmenetet a most élt jelenből, az annyira várt holnapba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése