95. rész - az érzelmi fellángolásokról

2012. március 3.

Hadd folytassuk a történetünket azzal az érzelmi fellángolással, amit sokan tapasztaltok. Ahogy már említettük ez az időszak kihívásokkal teli lesz. Ez számos formában megjelenhet, de a tanácstalanság érzése közös lesz.

Mindenkinek megvan a személyes csatája, sok esetben teljesen eltérő a többiekétől. Egy dolog viszont közös és erről szeretnénk szólni. A törmelékre célzunk, mely az alapja a kellemetlenség érzeteiteknek, éjjel is és nappal is. Olyan, mint egy büdös szag, melynek nem találjátok a forrását, de képtelen vagytok elkerülni. Ilyen ez a mentális hullámvasút is, a legkellemetlenebb időben jelenik meg valami kéretlen dolog. Innen erednek a hirtelen hangulatváltozások, a heves düh és érzelmek időszak, valamint a látszólag állandó napsütés és eufória időszakai is. A járatlan szemnek úgy tűnhet, hogy ez valami betegség, melyre komoly gyógyszerek fognak kelleni, de ez egyáltalán nem így van.

Ez egy fontos lépése az elkülönülés folyamatának, csupán a mélyen felgyülemlett üledéket kavarja fel ez a teljes megtisztítási folyamat. Ez fogja biztosítani azt, hogy beléphessetek az új életetekbe, mentesen a régi poggyásztól - legyen az akár mentális vagy más eredetű -, hiszen ezek horgonyoztak le a régibe.

A tudatotok felszínén megjelenő nehéz energiabuborékok, nem mások, mint a régi és megszilárdult/stagnáló energiák, melyek csapdába estek bennetek. Olyanok, mint a gázbuborékok az ősi lerakódásokban. Ezek most felszabadulnak és szétpukkannak a felszínen, majd elpárolognak. Szó szerint szétpukkannak, és soha többet nem jönne vissza hozzátok, szóval tekintsetek erre úgy, hogy egy hasznos folyamat, még akkor is, ha közben nem érzitek jól magatokat. Ne feledjétek, hogy ez a folyamat nem tud kárt okozni bennetek, kedveseim. Egészen addig nem, amíg nem kezdtek el félni tőle, vagy nem érzitek, hogy harag és legyőzöttség jelenne meg bennetek. Mert így megszilárdulnának újra és lehúznának, mint a mocsár. Csak tekintsetek rájuk úgy, mint amik. Csupán az átmeneti emlék, mely végre eltűnik. Ezek a buborékok nem csupán ebből a jelenlegi életetekből származnak, hanem az összes, ezen bolygon leéltek alatt halmozódtak fel. Így könnyen lehet, hogy több buborék lesz, mint amire számítanátok.

Összefoglalva tehát, ez az időszak alatt megtisztultok a legbelsőbb negativitás maradványaitól. Ez hallatni fogja magát, de ne is figyeljetek rá, ez csupán a régi programozás maradványa. Nehezen lehet megkülönböztetni a valódi érzéseiteket ezektől. Sőt, ez embertársaitok is ezzel küszködnek épp, így elkerülhetetlenül összetűzésekhez vezet. Hiszen mindenki igyekszik fenntartani az egyensúlyát. Legyetek éberek, ne ugorjatok bele az ilyen fellángolásokba, ne szítsátok a tüzet, inkább lépjetek hátra és csak szemléljétek az egészet egy elkülönültebb pozícióból. Néha ez nehéz lesz, hiszen túl sok dráma jelenhet meg egyszerre.

Tudjuk, hogy nem könnyű navigálni ezeken a zavaros vizeken, de ez már a tisztulás jele, a régi üledék elengedése, így hamarosan képesek lesztek egy sokkal kitisztultabb nézőpontból látni a körülöttetek lévő dolgokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése