96. rész - új korszak beharangozása

2012. március 4.

Az emberiség már régóta törekszik a jobb napok után, de eddig még nem járt sikerrel. Mi mégis beharangozzuk az új korszak eljöttét. A csendes felszín alatt heves változások zajlanak, melyeknek távolra nyúló következményei lesznek számotokra. Azt is tudjuk, hogy ezek a szavak lesznek, akiknek már unalmasak, hiszen már régóta várjátok a változást, mégis semmi sem látható még. Úgymond kézzelfogható bizonyítékra van szükségetek, nem is hibáztatunk ezért benneteket.

Ismét csak azt mondjuk el, hogy egyre jobban látni fogjátok a változásokat, a közelgő hajnal apró jelei gyorsan fognak szétterjedni és megvilágítják a leghomályosabb sarkot is. Ugye mindig azt mondjuk „hamarosan”, de teljesen máshogy érzékeljük az időt, mint ti. Értsétek meg, hogy nem adhatunk pontos időpontot.

Az viszont biztos, hogy nagyon rövid időn belül, és itt pár napra gondolunk, bizonyos dolgok történnek, melyek hírt érdemelnek. Viszont, hogy egy kicsit komplikáljuk, ezek a dolgok/történések lehet, hogy azok, amelyekre vártok. Hiszen a szívetekben már világbékére vágytok, és a pénzügyi teher, betegség alóli szabadságra. Igen, ez lesz a végeredmény, de nem fog csodával határos módon egy éjjel alatt bekövetkezni. Ez nem egy lineáris folyamat, így nehéz is megértenetek. Úgy vagytok betanítva, hogy az A pont után a B következik szépen sorban, miközben nekünk az idő és a tér is sokkal képlékenyebb, így a Z jöhet a B előtt, valamint az A egész a végén. A korlátozásotoknál fogva lehetetlen megértenetek, hogyan történik a változás. Ezért érezhetitek magatokat csalódottnak, mert úgy gondoljátok némely változáshoz túl sok idő kell, nem vagytok annak tudatában, hogy máshogy is meg lehet oldani a dolgokat.

Pedig annyi más mód is létezik kedveseim, hamarosan magatok is látni fogjátok, még a fejetek is bele fog szédülni. Sok dolog történik, sok változás, de nehezen látjátok meg, mert a média csupán kis részéről számol be. Ez azért van, mert akik uralnak benneteket, ezt szeretnék belétek sulykolni, és ez igen hatékonyan működik.

Ne feledjétek, 7 milliárdan vagytok, és közületek rengetegen ráébredtetek arra, hogy a világot más irányba kell kormányozni. Más irányba és nagyon gyorsan, ezek az emberek keményen dolgoznak ezen, még akkor is, ha nem a szemetek előtt, hanem a felső vezetés vizslató szemei elől elrejtve. Így ti sem látjátok őket, és azt gondoljátok, kevesen vagytok és szétszórtan. Nehezen fogjátok fel, hogy egy olyan erőteljes és mindent átfogó hálóhoz kapcsolódtok, amely túlszárnyalja a többi embertársaitok számát (akik nem ébredtek fel). Nem szám szerint, hanem az erő alapján. És olyan kisülést fog létrehozni, amely lecsapja a kukta fedelét, amelybe oly régóta csapdába estetek. Higgyétek el, le lesztek nyűgözve ennek a „kirobbanásnak” az erejétől. El fogja söpörni az összes kételyeteket. A jobb világ többé nem csupán álom lesz, hanem valóság.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése