85. rész - új energiák fizikai kényelmetlensége

2012. február 10.

A mai nap majdnem olyan lesz, mint a többi. De csak majdnem. A magas töltésű energiák elkezdtek nyomot hagyni. Nem csak rajtad, de mindenen, ami körülvesz. Sok embernél ez intenzív fájdalomként és sajgásként jelentkezik, különösen a csontokban, valamint az álom során az agyban.

A testetek nagyon nehezen idomul hozzá ezekhez az új energiákhoz, ezért időszakonként megfújja a vészharangot. Ez nem veszélyes, csupán zavaró. Mivel az energia még erősebb lett, így a csontokban jelentkeznek a fájdalmak. A csontjaitok a legsűrűbb része az emberi testnek, így e résznek a legnehezebb hozzáidomulni az új frekvenciákhoz. Szó szerint ritkábbá/könnyebbé válnak, de nem úgy, mint a csontritkulásban szenvedőknél. Nem, csupán hozzáigazodik az új életerőhöz, mely keresztülárad rajtatok és egyben eltűntet mindent, amire nincs szükségetek.

Kezdetek felragyogni (könnyebbé válni – Tom). A testetek kezd átalakulni valami olyanná, ami képes lesz a fizikai törvényeket meghaladni/átlépni. Nem azt jelenti, hogy azonnal ellebegtek az éterbe, csupán egy fontos felkészülés arra az időre, amikor képesek lesztek átkapcsolni a „szilárd” állapototokból egy sokkal folyékonyabbá (illékonyabbá). Ennek most szinte semmi értelme számotokra, csupán szerettünk volna rátapintani erre a témára is, ahogy közeledtek a felemelkedési folyamat következő szintjéhez.

Az elmétek is plusz munkát végez. El tudjuk képzelni, hogy az éjjel (alvás) már nem egy nyugalmas és örömmel teli időszak. Inkább munka lett, hiszen ilyenkor tudjátok elérni a teljes rendszereteket, és megtenni a szükséges újjáépítési munkát ott, ahol szükséges. Ez nem csak a fizikai testetekre vonatkozik, hanem a mentális képességeitekre is. Így nagyon heves vizuális és egyéb emlékeitek lehetnek, amikor felébredtek.

Néhányatok az alvás során más birodalmakba utazik, tanulási céllal, a rokonokat meglátogatni vagy gyógyulási folyamatokért. Lesz, akinek tisztább emlékei lesznek erről, amikor felébred. Tudjuk, hogy örömmel tölt el benneteket, de ez az öröm csupán kis része annak, ami a tiétek a fátyol mögött. Az otthonról való emlékek arra késztethetnek, hogy elhagyd az itt végzett munkádat. Ezért is korlátozott e memória elérése, legalábbis addig, amíg hátráltatná a feladatodat. Ahogy a fátyol egyre jobban el lesz húzva, egyre részletesebben fogtok visszaemlékezni az éjjeli látogatásaitokra.

Reméljük, ez az üzenet egy kicsit megkönnyíti a fizikai kényelmetlenségetek elviselését. Ahogy általában, a türelem az egyik legfontosabb erény most is. Azáltal, hogy megosztjuk a szavainkat és az energiánkat veletek, az már egyfajta segítséget ad. Emellett az egyre élénkebb más dimenziós élményeitek is könnyítenek. Most is arra ösztökélünk, hogy segítsétek egymást, kapcsolódjatok a hasonló élményeket átélő embertársaitokhoz. Sose feledjétek, a nevetés a legerősebb eszköz, amivel rendelkeztek. Ne vegyétek túl komolyan magatokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése