131. rész - meglátni a káoszban a rendet

2012. május 6.

A mai üzenet az előzőek nyomában folytatódik tovább, hiszen továbbra is szeretnénk a szurkolóitok lenni. Közületek sokaknak ez az út egy hullámvasúthoz hasonlít, amely a sötétben zajlik. Semmilyen módon nem tudod előre látni, hogy mi fog történni. Nem tudod, hogy a következő napod örömteli és felemelő lesz-e, vagy egy határtalannak tűnő zuhanás. Ez a folyamat rengeteg emelkedőt és lejtőt tartalmaz, a köztük lévő időintervallum pedig változik, így soha nem tudhatod mikor változik meg minden. Fel-le, jobbra-balra, előre-hátra. Minden úgy érződik, mint a nyugtalan energiamozgás, és ez mellett teljesen véletlenszerűnek is tűnik. Ijesztő lehet, hiszen úgy tűnik, nincs terv és ellenőrzés mindez mögött. Ez nem igaz, minden jól el van tervezve. Viszont ez a terv egy kicsit más időérzetet követ, mint amit ti éreztek, így gyakran minden nagyon kaotikusnak tűnhet. Ez az érzet nem is fog eltűnni a közeljövőben, sőt úgy fog tűnni,  hogy növekszik és minden rosszabbra fordul. Pontosabban, az avatatlan szemnek fog úgy tűnni, hogy kívül minden rosszabbra vált. Viszont, nekünk és közületek aki elég éber arra, hogy megkülönböztesse a valóságot az illúziótól, ezek a látszólag negatív hatások a valós képükben mutatkoznak meg. Magyarul, tudni fogjátok, hogy a régi idejét múlt rendszerek tisztulnak el és az új érkezik helyette.

Az embertársaitok csak a káoszt fogják látni, de ti megláthatjátok ebben is a rendet/tervet. A régit el kell tüntetni/söpörni, hogy az új növekedhessen. Ne féljetek, ez nem azt jelenti, hogy visszakerültök valami primitív állapotba, ahol mindenki magáért harcol, ahol a félelem és az agresszió ereje a felsőbbrendű. Nem, mi másról beszélünk, nem az anarchiáról. Egy olyan folyamatról, mely abban a pillanatban, ahogy a régi kimúlik, új és mágikus dolgokat indít el. Nem az üres térben fogtok tántorogni két állapot közt, viszont lesz, akinek így fog tűnni. Nem lehet előre leírni, hiszen nem tudjátok megérteni. Lehet, hogy néha egyedül érzitek magatokat és törékenynek, de megpróbálunk mindent megtenni/segíteni, hogy továbbra is kitartsatok.

Újra és újra meg fogjuk az üzeneteinket ismételni, hiszen nagyon fontos, hogy annak ellenére, hogy körülöttetek minden széthullóban van, beleértve a fizikai testeteket, vagy a mentális állapototokat is, soha ne feledjétek el, hogy úgy jöttetek ide, hogy különlegesen fel vagytok szerelve mindazzal, ami szükséges ennek a nyomásnak a túléléséhez. De mivel egy törékenynek tűnő emberi testben vagytok, nehezen tudtok hinni a saját erőtökben. Nincs ok arra, hogy magatokban kételkedjetek, még akkor sem, ha ez érthető is lenne. Ahogy már említettük, ugyanabból az anyagból gyúrattatok, mint amiből a csillagok készülnek és ti is épp olyan elpusztíthatatlanok vagytok. Most szükségetek is lesz erre a “tartalékra”, s ne féljetek attól, hogy a törékenységetek csapdába ejt. Ez csupán az elmétekben létezik és ideje lesz elengedni azokat a gyeplőket, amely által az elme megpróbál irányítani benneteket.

Ezt már sokszor elmondtuk, de most tesztelhetitek is. Számos akadállyal fogtok találkozni az elkövetkező napokban és hetekben, tehát próbáljátok tisztán tartani az elméteket, vagy még inkább a szíveteket és tegyetek meg mindent, hogy elhaladjatok az összes negativitás mellett (sötét felhők, a többi ember ítélete, stb). Ugye, már előre beléteknevelték, hogy minden, ami “negatív” az figyelmeztet valamire, de ez csupán a múlt hitrendszere. A dolgok új menetében látni fogjátok, hogy minden okkal történik, így a széthullás is tisztán azt jelzi, hogy a feltámadás van épp folyamatban. Na nem az a feltámadás, amelyre a szent könyveitekben utalnak. Mi nem egyetlen lény, vagy eszme újjászületésérol beszélünk, hanem az egész bolygó újjászületésérol/feltámadásáról.

Csak haladjatok előrefelé, még akkor is, ha az elmétek megpróbál a másik irányba fordítani benneteket. Nem fog tudni eltéríteni, csak ha megengeditek, hogy az elmétek folyamatos rimánkodása lehúzza a szívetekben lévő belső hangot. Sokkal keményebb fából gyúrtak benneteket, és tudjuk, hogy győzedelmeskedni fogtok. Amint már mondtuk, ezek a nehézségek nem azt jelzik, hogy valamit rosszul tesztek, vagy valami “rossz karmátok” köszön vissza hozzátok, távol sincs így. Ezek csupán jelek, hogy gyors iramban haladtok. Lesz, amikor ez az iram túl sok lesz. Néha csak tekintsetek hátra és lássátok meg, hogy mekkora utat is tettetek meg, és hogy már semmi sem tud benneteket abban megakadályozni, hogy elérjétek a végső célotokat. Lehet, hogy Itt-ott lehorzsoltátok a térdeteket, de semmi komoly. Csak haladjatok magabiztosan előre, s lehet, a hullámvasút egy kicsit izgalmasabb lesz, mint amire számítottatok. Ez életetek kalandja, szóval csak bátran csináljátok végig, még akkor is, amikor az elmétek megpróbál rávenni benneteket, hogy a legelső lehetőségnél kiszálljatok. Hiszen nem szeretnétek lemaradni a legjobb részről, ugye?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése