120. rész - átlépés fekete-fehérből HD-be

2012. április 17.

Ahogy már említettük, az emberiségnek nagyon nehéz meglátni azokat a dolgokat, amelyeket úgymond nem szabadott eddig meglátnia. A programozás felülírta az eredeti állapototokat és elvette tőletek a teremtés teljes lakosához tartozó képességeket. Abban a pillanatban, ahogy kinyitjátok a szemeiteket az új hajnalra, ti is képesek lesztek gyönyörködni a minden oldalról körülvevő látványban. Szinte olyan lesz, mint egy régi fekete-fehér filmből átlépni egy HD, térhatású hanggal ellátott, szélesvásznú valóságba. Ez a mai üzenet is egy bátorítás arra, hogy ne adjátok fel, hiszen már közel jártok ahhoz, hogy végre megtapasztaljátok azt a többszínű és többrétegű valóságot, amelyben per pillanat mi is mulatozunk.

Még ha a folyamat fárasztó is, és gyakran érzitek, hogy kiszállnátok belőle, tudjátok, hogy ebből minden egyes jel (szimptóma) biztos jele a fejlődésnek. Jó energiák vannak mozgásban, amelyek lépésről-lépésre újra összeraknak benneteket. Amikor azt érzitek, hogy épp estek szép, az valójában a helyreállítási folyamat.

Tudjuk, hogy mindig szinte ugyanazzal az üzenettel traktálunk benneteket, de ez azért van, mert szükség van rá. Hiszen több ezren vannak odakint, akik azzal szenvednek épp, hogy csak kihúzzanak még egy napot vagy még egy éjszakát, mert már az éjszakák sem pihentetőek mostanában. Fontos, hogy kapcsolatba légy a többi ébredővel, hogy tudjátok segíteni egymást abban, hogy kapcsolódni tudjatok az alapoknál meghúzódó energiához, mely fűti ezeket a „felemelkedési szimptómákat”. Ne feledd, hogy nem azért vagy kitéve ezeknek, hogy érezd a fájdalmakat és sajgást a fizikai valamint az emocionális testedben. Ez nem egy büntetés, még akkor sem, ha néhány embernek olykor annak tűnhet. Ugye jól be lettetek arra nevelve, hogy ami nem tűnik könnyűnek, amit nem éreztek „szimptóma-mentesnek”, azt minden áron el kell kerülni, mert valószínűleg nem jó számotokra. Nos, a mostani esetre ez nem vonatkozik. Olyan szintre vagytok fejlesztve és tisztítva, hogy kétely sem merülhet fel, mi lesz a végeredmény (hogy hová vezet – Tom). Ismét újjá váltok, pontosabban olyanok lesztek, mint valaha, hiszen ragyogásotok visszaáll a helyére.

Attól függetlenül, hogy még nem látjátok a teljes eredményt, az nem jelenti azt, hogy csupán az időtöket vesztegetitek. Egyetlen másodperc sincs elvesztegetve, egyetlen erőfeszítés sincs hiába, az az alap, amelyen most álltok olyan erős, hogy semmi külső dolog sem tudja lebontani. Csupán a ti elmétek tudja. Szóval, ne essetek abba a kísértésbe, hogy elbuktassátok saját magatokat, kedveseim. Sokkal keményebb anyagból vagytok, mint gondolnátok. Már szinte áthatolhatatlan erődök vagytok, és az egyetlen imposztor, mely veszélyeztethet benneteket az az, amely az elmétekben lakozik. Tehát engedjétek, hogy a szívetek ereje uralkodjék, így az elmétekből jövő lázadás nem veszélyeztethet már többet benneteket. Sem benneteket, sem másokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése