144. rész - a járművünk kiállja a vihart

2012. május 26.

Ahogy már mondtuk régebben is, eljött az idő a felgyorsulásra. Sokan ezt érezhetitek is a fizikai testetekben, abban is egyezünk veletek, hogy ez semmi eddigihez nem hasonlítható. Ennek a felgyorsuló impulzusnak számos következménye lesz, nem csak a fizikai testetekben, de mindenben körülettetek. Mind a látható, mind a láthatatlan birodalmakra is utalunk ez alatt. Ez az új hang minden alapját, magját érinti. Először nem sok látszódik ebből, de idővel minden összehangolódik és beindul az úgymond közös éneklés. Ennek sok hasznos hatása lesz, még akkor is, ha némely dolog nem tűnik hasznosnak.

Annak ugye tudatában lehettek, hogy különböző rezgések/frekvenciák különböző módon tudnak együttműködni. Vannak, amelyek kompatibilisek, vannak, amelyek kioltják egymást, és vannak, amelyek diszharmóniát okoznak, ha találkoznak. Olyan, mint a különböző hanghullámok ütközése, olyan mint egy kaotikus minta. A lassú hullámokat megzavarja a gyors rövid hullám, így minden kizökken az összhangból, egész addig, amíg újra nem vesz fel harmonikus mintát. Ilyen lesz a bolygótok is az elkövetkező időszakban.

Nem csak ti, de a bolygó maga is egy kitartó ritmusban volt korszakokon keresztül, most viszont az új bejövő energiák hatására ez a minta megtörik. Egy kaotikus időszak következik, mielőtt minden újra lenyugodna egy új - mondhatjuk úgy egészségesebb - mintába. Már érezhettétek ennek a hatását a testeteken. Hatással lesz az érzelmi testetekre is, hiszen minden szoros kapcsolatban áll. Így érezhetitek majd e hullámok közötti háborgást anélkül is, hogy azt éreznétek, előre haladtok. Ez nagyon nyugtalanító lehet, de ne aggódjatok, ha nem is érzitek az irányt kedveseim, szépen lassan ráéreztek majd arra a lassú és kitartó tolóerőre, ami előre tol benneteket.

Tehát ne veszítsétek el az önmagatokba vetett hiteteket, a legjobb helyen vagytok. Hiszen változást akartok, és ez, amit éreztek pedig tiszta jele annak, hogy a változás elkezdődött. Még ha kicsit nyugtalannak is érzitek magatokat, ne feledjétek, hogy a világ többi része még nyugtalanabb ezen erőteljes új hullámok hatására. Eljött az idő, hogy kikapcsoljátok az autó-pilótát és szilárdan megmarkoljátok a kormányt. Mint a viharvert tengerészek, bízzatok abba, hogy a járművetek kiállja a vihart, ne veszítsétek el a fejeteket és ne csináljatok buta dolgokat. Ne próbáljátok elkerülni a vihart és az ellenkező irányba evickélni. Ez nem lenne tanácsos, a járművetekkel csak lovagoljátok meg a vihart, ne harcoljatok ellene. Amikor pedig az égbolt ismét kitisztul, lehet, hogy itt-ott ütött-kopottak lesztek, de még így is be tudjátok fejezni az utazást.

Ne féljetek a változás szeleitől kedveseim, még akkor sem, ha nagy morajjal csapódnak be. Nem ér annyira váratlanul benneteket, mint másokat, és úgy gondoljuk, ti még örömkiáltást is fogtok hallatni, amikor a szél első csapása eléri az arcotokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése