113. rész - az eredetünkről

2012. április 1.

Ismét az eredetetekről szeretnénk szólni. Ugye ez szinte annak a listának a legelején van, amiről az ember nem szeretne beszélgetni. A történelmetek során már számos alkalommal jelentek meg egyének, akik azt állították, hogy nem erről a bolygóról származunk, de mindig a nevetség tárgyává lettek téve, vagy rosszabb esetben kivégezték őket. Az emberiség nagyon jól lett beprogramozva abból a szempontból, hogy a rá helyezett korlátokon belül maradjon, az egyik alaptörvénye ennek, hogy magatokat az egyetlen létező értelmes lénynek tartsátok az egész világegyetemben. Az evolúció csúcsának kell, hogy lássátok magatokat, ugyanakkor nem ismerhetitek fel, hogy milyen erős és hatalmas akár egy egyén is. Tehát olyan korlátozások közt vagytok, hogy egyidőben magatokat tartjátok a legfejlettebbnek, de egyéni erőben viszont nagyon is gyengének. Ezt sulykolták belétek már a kezdetektől fogva. Az az információ, hogy ti csupán kis része vagytok a mindent-átfogó és mindent-tudó teremtésnek, jól el lett előletek rejtve, de ez most a felszínre szivárog és csupán idő kérdése, hogy feltörjön az egész világban.

Ne féljetek elmondani az igazatokat, még ha sokan szkeptikusan és nyersen is fogadják azt, úgy fogjátok találni, hogy sok emberrel együtt rezonál az, amit igaznak véltek. Hiszen nem vagytok egyedül e tények újra felfedezésében, mások is így fogják találni. Egy érdekes folyamat lesz, tele csavarokkal és buktatókkal, az biztos. Lehet, hogy régi barátaitok vagy akár családtagjaitok is hátat fognak nektek fordítani, de azt is láthatjátok, hogy majd olyanok ölelnek magukhoz, akikről nem is gondoltátok volna, hogy együtt rezonálnak ezzel. Kihangsúlyozzuk, hogy ez nem azt jelenti, hogy ki kell mennetek felállni egy dobozra és próféta módjára hirdetni az „igéteket”. Ez egy egészen más dolog. Először meg kell nyílnotok a saját igazatokra, és azt utána igazként megmutatni.

Lehet, hogy nem pont ugyanazt fogja két egyén önmagában találni, de az alapelv ugyanaz lesz. Egy nagyon-nagyon változatos teremtés tagjai vagytok. Különböző világokból, melyek változatos életformát sorakoztatnak fel, melyben az emberiség csupán egy csepp. Ezzel együtt az emberiség többet nem tarthatja magát a teremtés csúcsának, hiszen már oly sokszor megmutatta önmagának és nekünk is, hogy korlátozva van abban, hogy egy önfenntartó életmódot hozzon létre. Az eredetetek láthatóvá fog válni számos módon és a legváratlanabb korokból. Tudd, hogy fontos feladatod van. Te vagy a ragyogó példa azok számára, akik képtelenek, vagy nem akarnak túllátni a saját elméjük és az elnyomóitok által létrehozott korlátokon. Amikor egyszer rápillantottatok a többrétegű ragyogásotokra (csodátokra), többet már nem tudjátok elfelejteni, és az igazság elő fog jönni, bármennyire is távolodtatok el tőle. Ez nem jelenti azt, hogy erővel fel lesz fedve előttetek úgy, hogy akár felkészültetek rá, akár nem. Nem, ez azt jelenti, hogy még ha az elmétek nincs is ennek az igazságnak az elfogadására felkészülve, a szívetek félre fogja tolni (olyan módon, ami elfogadható lesz számotokra). A különböző megnyilvánulásaitokat át fogjátok karolni, ahogy képessé váltok hozzájuk kapcsolódni (ahogy kapcsolatba tudtok lépni velük), ez pedig segíteni fog a bennetek rejlő erőhöz/hatalomhoz kapcsolódni, ami el fogja söpörni az elme bármilyen további ellenvetését (melyet megpróbál előhúzni). Ez egy megállíthatatlan folyamat, távolra nyúló következményekkel, nem csak számotokra, hanem az egész teremtés számára. Hiszen abban a pillanatban, ahogy megteszitek az utolsó lépést a valós, többrétegű önvalótok elfogadása iránt, már többet semmi nem tud benneteket visszatartani azoktól a változásoktól, amelyek előjönnek ennek az ébredésnek a hatására. Ekkor a sötét köd örökre felszívódik, többet nem tudja meggátolni azt, hogy észrevedd a körülötted és benned lévő gyönyört.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése