91. rész - a boldog jövő

2012. február 24.

A mai nap abban különleges, hogy több szinten is történik a változás. A felszínen nem igazán látszik, így könnyű elhessegetni ezen híreket. Nem ítélhetsz meg valamit, ha nem is tudod, hogy jelen pillanatban mennyi minden is történik. Ugye, kint a szokásos erőszak, lázongás és más drámai formák látszódnak. Ez mellett a pénzügyi szektor azt próbálja elhitetni, hogy minden ellenőrzés alatt van/minden rendben van. Láthatod őket a hírekben, de a holtsápadt arcuk elárulja az igazságot. A világuk széthullóban van, de mégis mindenáron megpróbálnak annyit megmenteni belőle, amennyit csak tudnak.

A világotok többi részén is csodálkoztok, hogy mi is történik. Nagyon csendesnek tűnik, leszámítva a hírekben talált zavargást és agressziót, de amint már mondottuk, sosem kell a híreket tényként kezelni. Ez az illúzió már nagyon vékonyodóban van, s ha közelebbről megnézitek, látni fogjátok, hogy a valóság minden irányból kezd beszűrődni. Ahogy a napok múlnak; a "mindez csupán illúzió" lesz az üzenet, amit egyre tisztábban hallotok. Tudjuk, hogy az "egyszerű" szereplőnek nem egyszerű átváltoznia egy olyan lénnyé, aki benézhet a függönyök mögé és megláthatja, mi is van ott valójában. Ez illúzió, mely azért van felállítva, hogy megtévessze az elméteket, s hogy igazságnak higgyétek el azt, amit tálalnak nektek, és saját beleegyezéssel játsszátok el a kis színdarabotokat. Amint felismered valójában, hogy hogy is néz ki ez az egész, a szereped további eljátszása lehetetlenné válik. Ahogy mondtuk, a nehézség az, hogy megvesd a lábad az újban, miközben a régi darabjaira törik, úgy, hogy közben az új még nem manifesztálódott a lábad alá. Úgy tűnik, mintha az űrben lebegnél és ez nagyon aggasztó lehet.

Olyan vagy, mint egy asztronauta, aki támasz nélkül lebeg az űrben, vagy mint egy magzat az anyaméhben lebegve. Nem tudhatod, hová vezet a jövőd és hol lesz, de megérezheted a szeretetet és a nyugalmat, így tudhatod, hogy minden rendben lesz, valamint azt, hogy védve vagy. Reméljük, hogy hamarosan megtapasztaljátok a valóságnak ezt az oldalát is, mert amikor - akár egy pillanatra is - beléptek ebbe az állapotba, segíteni fog az átváltozási folyamat következő állapotának kitartásáig. Hiszen tudni fogjátok, hogy nincs ok a félelemre. Érezni fogjátok, hogy ez a boldogság minden egyes sejteteket elkezdi átitatni, és így még ha a világ egyre értelmetlenebbül is viselkedik körülöttetek, tudni fogjátok, mi a valóság, tudni fogjátok, hogy ami körülöttetek van, az csak az árnyék és a Fény játéka, mely megpróbálja megakadályozni a jövőre való rálátásotokat.

A jövő nem olyan, mint amit a hét minden egyes napján, a nap 24 órájában tálalnak elétek. A jövő ennek a boldogságnak az érzése, melybe hamarosan beléptek; egy olyan nyugalom és kapcsolódás helye lesz, amilyet ezelőtt még soha nem tapasztaltatok. Ahhoz viszont, hogy belépjetek ebbe az új állapotba, nektek kell magatoknak megtenni az első lépéseket. Amikor egyedül tudtok lenni, ragadjátok meg a lehetőséget, és lépjetek be a saját teretekbe. Ott megtaláljátok a boldogságot, s nem kell tovább a “kinti világban” keresgélni, ahol annyi aggódó ember rohangál össze-vissza, érezve az érkező vihart. Találjátok meg a tereteket, akár magatokban, vagy kint az anyatermészetben és biztosítsatok magatoknak elég időt és teret, hogy teljesen kikapcsolódhassatok és újrakapcsolódhassatok a forrásotokhoz. Így meg fogjátok találni a boldogság állapotát, és ha egyszer is megtapasztaltátok, tudni fogjátok, hogy nem lehet olyan élethelyzetetek, ahol elszakadna tőletek ez a boldogság.

Találjátok meg ezt és megtaláljátok a jövőtöket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése