122. rész - akik a legnehezebb utat választották

2012. április 19.

Ne féljetek attól, hogy bármi is helytelen. Még akkor sem, ha néha elvágva érzitek magatokat az éteri világtól. Ugyanis sok embernek zavaró az az érzés, hogy nincsenek sehová és senkihez kapcsolódva. Tudjuk, hogy ez nagyon nehéz nektek, hiszen úgy vélitek, hogy képtelenek vagytok bármihez is kapcsolódni, ami nem része az úgynevezett világotoknak. Úgy érzitek, hogy el/le vagytok vágva, és ez külön terhet rak rátok. Hogy nem vagytok olyan szerencsések, mint a többi társatok, akik oly gyorsan emelkednek a tudatukban. Úgy érzitek, hogy kint rekedtetek az ajtón kívül.

Ez az üzenet nektek szól, kedveseim. Nektek, akik így érzitek néha magatokat. Nem vagytok egyedül hagyva, sőt nagyon is becsülünk benneteket, hiszen ti a legnehezebb utat választottátok. Azt, hogy egy kicsit tovább maradtok a sötétségben a többieknél. Itt most a sötétség alatt nem valami külső erőkre utalunk, hanem arra, hogy oly régóta nem látogattatok haza. Ennek az oka egy nap világosság fog válni előttetek.

Ugye már említettük, hogy egy tömeges kivonulás fog történni az eddig lakott sűrűségetekből egy új szint felé, és azt is, hogy az út nem egy kényelmes autópálya lesz. Szűk útszakasz, amelyen csak egyenként lehet haladni. Vannak, akik nyíltan utaznak és már tapasztalataik vannak az új világból, de sokan vannak olyanok is, akiknek az útja a sötéten át vezet még mindig, így nem tudják ugyanazt meglátni, mint a társaik. Ez egy általatok választott út, előre el lett döntve, még mielőtt elkezdtétek volna az utazást. De mivel magatokra vállaltátok a feledés fogadalmát, így nem látjátok az okát ennek a választásnak. Annyit elárulhatunk, hogy a legbátrabbak egész kihívó utat választottak az új hajnal felé vezető utak közül, és tisztelgünk előttetek. Per pillanat lehet, nem tűnik a legjobb választásnak, de fény fog derülni ennek okára.

A választás/döntés szívből történt, és a szív sose vezet félre. Még akkor sem, ha néha olyan elveszettnek érzitek magatokat, mint egy csecsemő az erdőben. Nem vagytok elveszettek, de megértjük, ha így érzitek most. Sosem vagytok egyedül ezen utatok során, de úgy döntöttetek, nem fogtok tudatosan emlékezni az eddigi találkozásainkra. El fog jönni annak az ideje, hogy az összes érzékszerveteket kinyissátok, és újra teljesen tudatosak legyetek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése