140. rész - hétvégi nagy felébredés

2012. május 19.

Az elkövetkező néhány nap nagyon fontos. Nem csak nektek személyesen, de az egész világ számára is. Azok a változások, melyek bekövetkeznek a legfontosabbak közé fognak tartozni, ami eddig a kis bolygótokon történhetett. Hadd magyarázzuk meg. Eddig ugye nagy kínnal építettétek újra magatokat abból a széttöredezett személyiségből, amely valaha voltatok. Magatokra vállaltátok azt, hogy helyrehozzátok a helytelen dolgokat, melyeket nem csak felétek követtek el, hanem az egész emberiség felé. Azáltal, hogy a lényetek igazi valójának kifejeződésében/tapasztalásában meg voltatok gátolva. Más szavakkal mondva, elfelejtettétek a dicső eredeteteket és halk suttogássá csökkentettétek mindazt, ami valaha voltatok. Leráztátok magatokról mindezeket a korlátozó tényezőket, melyet rátok raktak, és ismét a teljes pompátokban tudtok ragyogni, melyhez minden jogotok megvan. Eljött az idő, hogy megmutassátok a világnak ezt az igazságot, és a külső beavatkozás ebben segíteni fog benneteket.

Ismét nem adunk pontos részleteket arról, hogy mi is fog történni, illetve a pontos időzítést sem. Elég, ha azt mondjuk, hogy egy olyan nagy fontosságú kísérlet/vállalkozás/cselekvés fog történni, mely az emberiség többi részét a „fenekére ülteti”. Eljött az idő arra, hogy a fátyol még jobban fellebbenjen, így azok az embertársaitok, akik vakok (a történésekre) is hozzá tudjanak csatlakozni a forráshoz (amely mindez mögött van). Sokan nehezen tudnak majd hozzáidomulni ahhoz a tényhez, hogy több igazság (vagy más) is lehet odakint, mint amit eddig megszoktak. Ez az igazság most elkezd kopogtatni azoknak az ajtajain is, akik eddig nem voltak hajlandóak meghallgatni a hívószót, mely a saját belső információforrásukból szólt.

Akik körülöttetek vannak, végre egy kicsit jobban megnézik, megvizsgálják, hogy mi is történik körülöttük. Sokan először fognak találkozni azzal a ténnyel, hogy ez a világ már két különböző síkon létezik. Azzal is, hogy egyre nagyobb számú embertársuk választotta azt, hogy megnyitja a kapukat erre a párhuzamos világra. Azt a választást, amit a többség még csak meg sem fontolt (eddig). Mondjuk úgy, hogy ez a hétvége után rengeteg ember találja majd szembe magát azzal a ténnyel, hogy eljött az idő arra, hogy dönteni kell: vagy továbbra is azon az úton járnak, amelyen eddig is vagy sem. Eljött az idő, hogy a kondérba egy kicsit felkavarodjanak a dolgok, és úgy gondoljuk, ennek a következménye érdekes lesz. Készüljetek fel a meglepetésre kedveseim. Úgy gondoljuk, magatok is látni fogjátok, hogy ez a bolygó olyan módon kezdett el változni, amit már nem lehet többé figyelmen kívül hagyni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése