116. rész - a távolinak tűnő holnap

2012. április 9.

A holnap olyan távolinak tűnik, legalábbis az a holnap, amire oly régóta vágytok, ez az előre beharangozott nap a távoli jövőbe fakul. Tudjuk, hogy már lerágott csont ez nektek. Tudjuk, hogy ez a téma sok vitára/beszélgetésre ad okot és hogy a türelem egyre vékonyabb sok helyen. Mégis azt mondjuk, hogy a munka nagyobb része már el van végezve, így ez azoknak az embereknek, akik épp a felfordulás közepében vannak, nem ad sok megnyugvást, mégis továbbra is motiválunk benneteket, hogy folytassátok a munkát. Már szinte a célban vagytok, mégis ez az utolsó elnyúlt lépés szinte véget nem érőnek tűnik. Ez az utolsó lépés ugyanis sok embernél a végső megtisztulást jelenti. Ez pedig azt, hogy nagyon mélyre kell mennetek, mélyebbre, mint azt valaha is gondoltátok volna, és ott lent a legrejtettebb sérüléseiteket tároljátok. Jó okkal voltak ilyen mélyre rejtve, hiszen ezek fájnak legjobban, de most ezeket is meg kell tisztítani.

Ez az üzenet sok emberrel együtt rezonál, de mások a fejüket fogják rázni erre. Jogosan, mert ez az egyének útja, nem a nagy tömegeké, és mindenki a saját „történetén” kell, hogy végigküzdje magát (végigjárja). Ez fárasztónak hangzik és sokszor az is, így a végcél már szinte elfakult és a megvilágosodott élet olyan távolinak tűnhet per pillanat.

A vég már közel van és egyre gyorsul minden. Szinte már végigcsináltátok az egész folyamatot, ne adjátok fel a célegyenesben. Ugye ez most nem tűnik így nektek, hiszen annyi minden közepében vagytok, és minden hullik szét, stb., de ne feledjétek, hogy úgy lettetek benevelve, hogy mindent megpróbáljatok ellenőrzés alatt tartani. Ezt viszont most nem tudjátok megtenni, se a magatok esetében, se magatok körül, hiszen mindent elsöpör, magával ragad ez a nagyméretű változás. Azt se feledd el, hogy vannak, akik most is csak egyre nehezebb „poggyászt” halmoznak per pillanat, nekik még hevesebb lesz a megtisztulás vihara. Nektek könnyebb a kevesebb teherrel a felszínen maradni, bármilyen vihar is érkezik, de nekik, akik még a régihez ragaszkodnak, szinte már az lehetetlen lesz, hogy a fejüket a „víz felett” tartsák.

Még a szerencsésebbek közé tartozol, hiszen erre a megmérettetésre egy nagyon jól felszerelt „raktárra” érkeztél, így képes vagy lefejteni magadról az érzelmi és fizikai poggyász rád kúszó/tapadó terhét. Képessé tetted magad arra, hogy visszaköveteld az álmodat, és nagyon közel állsz ahhoz, hogy elkezdd élni ezt az álmot. Még akkor is, ha tested és lelked szinte túl fáradtnak tűnik hozzá. Az ég ki fog tisztulni és érezni fogjátok a rólatok leszakadó nehéz terhet. Ekkor még lehet, hogy meg is fogtok lepődni azon a távolságon, amit megtettetek (ekkor már látni fogjátok tisztán).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése