117. rész - időközben a színfalak mögött

2012. április 11.

A mai üzenet még ismeretlenebb területekre evez, hiszen azzal szeretnénk foglalkozni, hogy mi történik a színfalak mögött. Ugyanis azt hihetitek, hogy a függöny mögött csak üresség van, de ez távol áll az igazságtól, hiszen nagyon nagy aktivitás zajlik. Azt hihetitek, csak ti viszitek a terhet, de nyugodjatok meg, a teher egyenlően van elosztva. Csodálatos munkát végeztek. A munkátok alapvetően fontos az Anyabolygónak, ahogy az Ő munkája is nektek. Szeretnénk megmutatni, hogy mi milyen munkát végzünk a függöny ezen oldalán.

Ahogy már említettük, mi egy jelentős erő vagyunk, mint egy hadsereg, de egy olyan, amelyik a felszabadításért jött, nem a hódítás miatt. Azt az erőt szeretnénk felszabadítani, amelyik mélyen bennetek rejlik. Fontos a munkánk, de az igazi szabadságharcosok ti vagytok, a bátrak legbátrabbjai. Tehát attól függetlenül, hogy számos segítség érkezik, ti lesztek a kereszttűzben, pusztán azzal, hogy azt választottátok, hogy kinyitjátok a szabadságba vezető ajtót.

Visszatérve a hadseregünkre, mi rendelkezünk a multiverzum teljes tudatával és erejéval, valamint tőletek eltérően fenntartottuk a kapcsolatot a Teljességgel (Minden Ami Van-nal). Azért vagyunk itt, hogy visszaállítsuk az egyensúlyt ezen a helyen, ahol annyi egyensúlytalanság lett teremtve. Ez nagyon fertőző. Ti vagytok a szárazföldi erők és formálisan már újra vissza lettetek kapcsolva a kinti világhoz, így a kívülről jövő segítség láthatóbbá válhat, mint előtte.

Mi a teremtés különböző sarkaiból érkeztünk, különböző feladatokkal és jártassággal. Néhányan a fizikai testetekkel tudnak foglalkozni, hiszen ez egy gyenge pont. Ugye a testetek úgy lett tervezve, hogy sokkal többet kiálljon, mint a mostani „verziótok”, szóval először is vissza kell állítani a régi dicsőségére. Gyógyító kamrák lettek felállítva, ahol az orvosi csapat vár benneteket. Azért vannak, hogy visszaállítsák az erőtöket, nem pedig azért, hogy elvegyék tőletek. Fontos visszaállítani az eredeti állapotokat, amelyben nem szerepel az az átprogramozás, amely miatt lerövidül az élethosszotok. (A test élethossza – Tom.)

Ez mellett olyan központok is fel lettek állítva, amelyek vissza tudják programozni azt, hogy újra emlékezzetek a saját képességeitekre. Ahol vissza tudjátok szerezni az „elveszett” képességeiteket. Innen vannak a visszatérő álmok a repülésről, tárgyak mozgatásáról, időutazásról és más „ezen világon túli” dolgokról.

Ezen kívül egy másik fontos téma az örökségetek, hiszen különböző civilizációk képviselői vagytok. A honfitársaitokkal való kommunikáció felerősödik. Az is lehet, hogy nem tudsz visszaemlékezni ezekre a tapasztalatokra, jó oka van ennek is, de nyugodj meg, senki nem marad egyedül a hidegben. Ezt a folyamatot már nem lehet jobban felgyorsítani, mindig azt fogjátok kapni abban a pillanatban, ami a megfelelő.

Ahogy mondtuk, gőzerővel dolgozunk, a terhetek mégis ilyen nehéz marad még egy ideig. Már szinte halljuk is a kétségbeesés hangját feltörni néhányatokból, akik látszólag elviselhetetlen teher alatt vergődnek, de hadd ismételjük meg, soha nem vagytok annyira leterhelve, amit ne tudnátok elviselni. Ez üres beszédnek tűnhet, de hadd említsük meg azt is, hogy még mindig nem kapcsolódtatok ahhoz a végtelen tartályhoz, amelyet belül hordotok, szóval legyen ez emlékeztető, hogy ez az utazás ennek megtalálásáról szól. Hiszünk bennetek, megvan bennetek minden erő, hogy tovább tudjatok lépni, egész addig, amíg képesek nem lesztek áttörni ezen a zűrzavaron és végre meglátjátok magatokat, hogy kik is vagytok: olyan nagyszerű lények, akik szó szerint át tudnak égni bármilyen vastagságú energián, ami visszafog benneteket.

Jusson eszetekbe, hogy a legnagyobb része ennek a ragacsnak, amely megpróbálja visszatartani a fejlődéseteket a régi egotokból szivárog elő, amely megint megpróbál meggyőzni benneteket arról, hogy képtelenek vagytok kiemelni magatokat a mocsokból és képtelenek vagytok magabiztosan előre haladni. Innen a legtöbb ellenállás, amivel szembe találjátok magatokat. Belülről fog jönni, nem pedig kívülről, szóval ez az akarat csatája.

Soha ne gondoljátok, hogy képtelenek lennétek legyőzni ezt és visszaszerezni önmagatokat, mert sokkal erősebbek vagytok, mint azt a mostani belső rétegeitek jelzik. Jusson eszedbe, hogy ez már csupán egy erőfitogtatás azok részéről, akik megpróbálnak elvakítani a saját nagyszerűségetekre és próbálnak visszasüllyeszteni az elégedetlenség és erőtlenség tengerébe. Arra a sorsra vagytok szánva, hogy újratöltsétek és újraindítsátok a lappangó erőműveiteket, valamint arra, hogy kiküzdjétek magatokat ezekből, a (saját magatok által) önmagatokra vetített (felvett) elégedetlenség gondolataiból.

Húzzátok ki magatokat kedveseim - még akkor is, ha a földön fekvés a legjobb helynek tűnik per pillanat -, hiszen ti a tiszta levegőhöz tartoztok, szabadon lélegezve és az újonnan felfedezett izmaitok kinyújtásával. A nyomás nem fog csökkenni, viszont azt fogjátok látni, hogy olyan erővel tudjátok visszatartani, amiről nem is feltételeztétek, hogy bennetek rejlik. Mi soha nem hagyunk el benneteket, és reméljük, hogy ti sem hagyjátok el magatokat. Elég erősek vagytok, hogy megküzdjétek a saját csatáitokat. Büszkén nevezzük magunkat a szövetségeseiteknek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése