123. rész - a tudósok korlátozott verzióján túl

2012. április 21.

Úgy tűnik, az emberiség messzire távolodott az eredetétől, de ez nem igaz. Lesz, akinek a mai nem lesz új hír, de sok embernek segíthet, ha tisztázunk néhány félreértést. Az emberi eredetet nagyon „alázatosnak” (parányinak) láthatjuk, ha azokra a tényekre hallgatunk, melyeket a tudósok halmoztak fel, amikor vissza próbálták vezetni az eredeteteket az egysejtűekig. Innen állították fel az egész teremtésfát, amely oly fura nevekre ágazik (latin elnevezések – Tom), egyszerű lényekből egyre összetettebbekbe fejlődve. Útközben találtak néhány érdekes evolúciós ugrást és pár hiányzó részt is az amőbáktól az emberi lényekig való egyenes vonalon. Nem vitatkozhatunk azokkal a tényekkel, amiket találtak, de azért kijelentjük, hogy a családfátok egy cseppet összetettebb és távolabbra nyúló.

Ezen nem is lehet csodálkozni, hiszen a tudósok nem látják teljesen a családi háttereteket. Igen, lépésről lépésre fejlődtetek, amíg ezen a bolygón éltetek, de ugyanakkor ti egy egész más teremtés polgáraiként érkeztetek ide. Egy sokkal összetettebb és kifinomultabb világ lakosai vagytok, sokkal összetettebb világból érkeztetek, mint az úgynevezett ősleves, ahogy a tudósok vélik. Nem hibáztathatjuk a tudósokat, hiszen a jelenlegi eszközeikkel csak eddig tudnak ellátni. Csupán a korlátozott verzióját látják az igazságnak. A történelemkönyveitek és a tudományos irataitok egy igen egysíkú képet adnak, nem csak az emberiség, de az egész teremtés történetéről. Ezt majd át kell javítani, amikor végre teljesen a „Minden Ami Van”-ban tartózkodtok. Látni fogjátok, hogy a teremtéseszmétek meg fog változni. Sokkal nagyobb lesz, hiszen látni fogjátok, hogy a teremtés teljessége sokkal nagyobb, mint aminek azt eddig gondoltátok. Lesz olyan is, akinek ez már túl sok lesz (hogy megbirkózzon vele). Amikor a fátyol fellebben, mindenki mindent látni fog. Akár felkészült erre, akár nem. És ez sok felkészületlen lelket szó szerint kiéget (eléget).

Ezért készítünk fel benneteket ilyen vehemensen, hiszen nagy túlterhelés lenne a rendszernek, ha egyből érne el hozzátok, talán el is veszítenétek az eszméleteteket. Felkészületlenül egyetlen emberi test sem bírja el ezt a nehéz érzékszervi nyomást, amivel jár. Szóval, lény nyugodt, ha azt is hiszed, hogy a fátyol egy centit sem mozdul, az bizony vékonyodik minden egyes percben. Fontos, hogy csak fokozatosan legyetek kitéve neki, mindig annyira, amennyit képesek vagytok elviselni.

Azzal a ténnyel is meg kell barátkoznotok majd, hogy nem ti vagytok a teremtés csúcsa. Ti, mint faj, végigjártátok a lépcsőket, ahogy tudósaitok állítják, de ti, mint LÉNYEK, sokkal távolabbról származtok. Sokkal összetettebbek vagytok, mint amit egy emberi lény tarthat magáról, bármilyen hosszú evolúciós szakaszt is jár be. Viszont ez már nem kérdés, hiszen nem folytathatjátok tovább ezt, hanem vissza kell kapcsolódnotok a valódi gyökereitekhez.

Szóval, a tudósok hiába is próbálják megfejteni, hogy mi lehetett az úgynevezett véletlenszerű „ősi leves” állapot előtt, nem fognak semmit sem találni. Hiszen rossz irányba nézelődnek. Viszont a többieknek a reflektor fel lesz csapva, a fátyol el lesz húzva és rá lesz mutatva mindarra, ami körülvesz benneteket. Amit látni fogtok, az pompás látvány lesz. Lesz, akinek túl sok is. Ti még szerencsésnek számítatok, mert készen álltok és kíváncsian várjátok, hogy mi is vár rátok. Végre megláthatjátok azt, amit már TUDTOK, hogy ott van.

Azoknak, akik úgy döntöttek, hogy továbbra is a sötétben maradnak, ez nem lesz egy örvendetes nap, hanem egy teljes sokk, és igen dramatikus esemény. Minden, amiben hittek a korlátozott valóságképükből, porrá válik a szemeik előtt (értelmét veszíti). Tehát megtörténhet, hogy az, aminek ti örvendeztek, az másnak egy teljes katasztrófa lesz. Nagyon nehéznek fogják találni a létezés folytatását, hiszen a (képzelt) világukat darabokra tépték. Mégis, ha ez a döntésük, akkor ez az ő döntésük.

Nem csak a történelemkönyvek lesznek újraírva, de az a fogalom, hogy ember is át lesz formálva, mert annyival többnek fogjátok magatokat vélni/tartani/látni. Végre teljesen magatok lehettek, a valódi verziótok. Egy emlékezetes nap lesz. Ahogy már említettük, az emberiség már most két eltérő idővonalra szakadt, és csak azok, akik a fény felé vezető utat választották, fogják meglátni azt a napot a maga valóságában. A felszabadulás napja. Örvendezzetek kedveseim, hiszen ti vagytok, akik a fény felé vezető utat választottátok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése