132. rész - energiaszint emelése

2012. május 8.

A mai nap egy újabb pontot jelöl az átváltozási folyamatban, hiszen újfajta “sugárzásnak” lesztek kitéve. Ugye, azt már megértettétek, hogy rezgésszintetek lépésről-lépésre lett felemelve. Mindez már történik néhány éve és most jött el annak az ideje, hogy ez az evolúciós folyamat felgyorsuljon. Ennek az az oka, hogy először az alacsonyabb szintű rezgéseknek lettetek kitéve, hogy a fizikai testetek képes legyen hozzáigazodni. Most végre eléggé megkeményedtetek ahhoz, hogy ki tudjátok állni azt a masszív dózist, ami érkezik, s ezeknek távolba nyúló következményeik lesznek. Az eddigi körök csak mintegy próbakörök voltak. Most viszont, mivel kiálltátok a próbát és hozzáigazodtatok, érdemesnek találtattatok a következő szinthez. Lehet, hogy még most is úgy érzitek magatokat, hogy szinte darabokra estek, ennek ellenére sokkal erősebbek vagytok, mint valaha. Már csupán az elmétek korlátoltsága tart vissza benneteket attól, hogy higgyetek magatokban és az egész súlyotokkal a teljes erőtökre hagyatkozzatok.

Attól nem kell tartanotok, hogy túl sok, vagy káros dolog ér benneteket. Lehet, hogy kényelmetlen, de sosem több, mint amit el tudtok viselni. Az más dolog, hogy az elmétek hogyan vélekedik erről... tehát, a mentális rész lesz a folyamat a legnehezebb része. Már arra a következtetésre is nehezen tudtok eljutni, hogy mindez a nehéz munka, amely a testeteken el lett végezve, a ti egészségeteket szolgálja. Ez azért van, mert a testetek csupán a mindennapi dolgokhoz és kihívásokhoz szokott. Minden, ami ettől nehezebb, vagy erősebb, azt károsnak tartjátok. Ez nem így van, hiszen a testetek úgy van felépítve, hogy ki tudja állni a vihart, bármilyen heves is ezekben a napokban. Figyeljetek a testetekre, hogy meg tudjátok különböztetni a hamis vészjeleket, mert az elkövetkező napokban sűrűn fog riasztani a belső riasztó, s így jobb, ha megtanuljátok kiszűrni az álriadókat.

Fontos, hogy elkezdjétek megtanulni, hogyan bízzatok a saját megítélésetekben/ítéletetekben, hogy tudjátok, mikor próbál az elmétek még több félelmet teremteni/generálni annak érdekében, hogy megállítson. A most érkező erők rombolást fognak végezni a régi begyepesedett mintázatokban, melyekben még bővelkedik a bolygótok. Nem csak az elmétekben, de a testetekben is, hiszen néhány gátló/inhibitor el lett benne helyezve, hogy lehúzva tartson benneteket. Szóval, ezek az új energiaminták lecsatlakoztatnak rólatok mindent, ami nem jó nektek, ezeket a belétek ültetett hamis mechanizmusokat is. Ez viszont biztos, hogy nem békésen fog történni.  Nem mesterséges gátlókra/gépezetekre gondolunk itt, hanem a régen belétek programozott részekre, mely korlátozza az erőtöket és lerövidíti az emberi test élethosszát. Eljött az ideje annak, hogy deaktivizálódjanak/hatástalanítódjanak mindezek. Így az elkövetkező fizikai tünetek eltérőek lehetnek a megszokottól.

Ne engedd, hogy bármi abba a csapdába csaljon, hogy azt gondold, valami rossz történik, hiszen a mintaváltozások általában ezt juttatják az ember eszébe. E helyett inkább vegyétek visszaigazolásnak, hogy még egy jelzőoszlopot hagytok magatok mögött és egyre közelebb vagytok már a célhoz. Tartsatok ki, bármit is sugall az elmétek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése