88. rész - a szabad akaratról

2012. február 18.

Ismét a jövőről szeretnénk szólni. A változások közepette vagytok és az emberiség egyre mélyebbre merül a változásban, sokkal mélyebbre, mint eddig bármikor. Ezt könnyű észrevenni, hiszen az emberiség jelenlegi életmódja messze nem fenntartható, így vagy megváltozik, vagy teljesen eltűnik a Föld felszínéről. A Földanya kezdi elveszíteni a türelmét. Az emberiségnek nem maradt más választása, mint hogy megváltozzék. Túl sokáig mentetek az egyirányú utcában, ami már zsákutca is egyben.

Azzal is tisztában lehettek, hogy a szabad akarat mindenkinek biztosítva van, aki csak belép az  életteretekbe, de ezentúl egy szempontból fel lett függesztve; még pedig abban, hogy továbbra is vakon pusztíthatjátok azt a bolygót, amely biztosítja a fennmaradásotokat. “Elég volt”, ez a parancs fentről.

Amióta megváltozott az a szabály, hogy nem lehet beavatkozni, sok minden mozgásba lendült. Még mindig megvan a szabad akaratotok; szabadon dönthettek abban, hogy elszakítjátok magatokat a régi és illúzióval teli életmódotoktól, vagy sem. Amennyiben úgy választotok, hogy a Föld alacsony rezgésű „verziójában” maradtok, akkor már tudhatjátok a kimenetelt. Az a világ már nem fordítható vissza az említett zsákutcába jutástól, lényegtelen, hogy mennyire keményen is próbálnák magukat meggyőzni az emberek, hogy szabad akaratuk van a jövőjüket illetően.

Másrészről, akik úgy döntenek, hogy felemelkednek Földanyával a magasabb dimenzióba, szintén egyfajta korlátozásba botlanak azt illetően, hogy mit tehetnek és mit lehetetlen többé megtenniük. Amikor feljebb lépsz a rezgésben az egó összes manipuláló késztetését/sugallatát le kell tenned a küszöbnél. A kapzsi, félelem irányította “normális” életmód már nem fog működni. Ezen a cselekvések helye csak az alacsonyabb dimenziókban lehetséges, így a szabad akarat eszméje sem léphet túl a lelked jelenlegi vibrációs szintje által felállított határokon.

Tehát, a szabad akarat továbbra is érvényes, csupán annak a mértéke lesz korlátozva, hogy milyen alacsony lehet a cselekvéseid (vibrációs) szintje. Ez úgy hangozat, mintha nem is lenne szabad akarat. Bizonyos értemben így is van, de Föld bolygótok azért állította fel ezt a szabályt, hogy nagyobb mértékben tanulhassátok meg azt, hogyan lehet ilyen korlátok közt létezni. Ez nem jelentett problémát és bolygótok virágzott, de csupán addig, amíg nem jelentek meg azok, akik durván ki akarták használni, a saját céljaikra. Az irányításuk annyira befertőzte az egész emberiséget, hogy a régi tanulórendszer egy komédiává vált. Ezért szükséges a kitakarítás, hogy új frekvencián tudjatok újrakezdeni, mely egy más fejlődési módot tud biztosítani. Ez magába foglalja a szabad akaratot is, de csupán az új frekvencia keretein belül.

Szóval láthatjátok, hogy a szabad akarat az soha nem teljes szabad akarat, csupán egy halmaznyi enyhén/lazán megszerkesztett törvény, mely a vibrációs szint (mellyel együtt rezonáltok/rezegtek) terjedelmében bizonyos fajta viselkedéshez ad lehetőséget/elérést. Mivel a Föld sokkal alacsonyabb szinten volt, mint a Teremtés többi része, így a tanulás lehetősége sokkal szélesebb spektrumot ölelt át, mint a többi dimenzióban. Ezért is volt ez az iskola annyira keresett. Innen viszont két különböző osztály lesz, és közületek sokan már leérettségiztek a harmadik dimenziós szintből, így feljebb léphettek.

Az alacsonyabb dimenzióban lévő régi világ nagyobb terjedelmű szabad akaratot ad, de persze csak úgy, ha ebbe beleszámoljátok az összes primitív cselekedetet is, melyet megenged. Szabad akaratot abban, hogy visszaéljetek magatokkal és másokkal. Ez az alacsonyabb rezgésszinten engedélyezett, de a magasabb birodalmakban soha nem lesz megengedve.

Nem fogjuk meghatározni a jelenlegi sűrűségi/rezgési szinteteket, hiszen még ingadozik, mielőtt megállapodna az új fél-állandó állapotban, az élettartamotok végéig. Minden áramlásban van, és amikor a harmadik dimenzió fölé emelkedtek, képesek lesztek megtapasztalni a dimenziók számos szintjét. Ezt most elég nehéz elmagyarázni, így később majd még visszatérünk erre egy másik üzenet keretein belül, amikor eljön az ideje. Most csak annyit, hogy a harmadik dimenzióbeli lakosok tovább fogják folytatni az életüket, mindazok a nehézségek közepette, melyeket azért választottak, hogy tanuljanak. Úgy döntöttek, továbbra is az illúzióban maradnak, ami az életüket még nehezebbé fogja tenni egész addig, amíg végül úgy nem döntenek, hogy elég volt a durva leckékből.

A többieknek egy más fajta élet kezdődik. Úgy döntöttetek, a fény felé mentek, így kikerültök a régi osztályból és egy újba juttok. Pont, mint a suliban, az osztálycsere kihívásokkal teli. Újfajta játékszabályok, új környezet és új osztálytársak várnak rátok. Egy kis időbe telik, amíg ismét otthon fogjátok érezni benne magatokat, különösen így, hogy ennyire gyorsan jött a váltás. Tudjuk, hogy már nagyon-nagyon régen várjátok ezt. A felszínen úgy fog tűnni, mintha még mindig a régi osztályban lennétek, de lassan és fokozatosan ráébredtek arra a tényre, hogy csupán a rajtatok csüngő illúzióérzet maradt meg, és ez nagyon gyorsan elpárolog majd.

Ez az átmeneti periódus sok kihívást tartogat, de minden oldalról támogatunk benneteket. Ez az osztály nem bukik el, mindenki kiváló eredményekkel fog érettségizni. Lehet, hogy most nem ezt érzitek, de biztosítunk benneteket, hogy ti még mind csillag-tanulók vagytok, még ha az egótok hangja mást is visszhangoz az elmétekbe. Ne feledjétek, hogy ez az aprócska hang végül teljesen el fog tűnni/halványodni és mindannyian látni fogjátok az igazi színeket, teljes dicsőségükben. Nos, ideje visszamenni az osztályba kedveseim... és mi tudjuk, hogy csodálatos periódusotok lesz ebben a szemeszterben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése