89. rész - az otthon vonzása, az összetartás ereje

2012.február 20.



Kívül minden csendesnek tűnhet, de belül nagy a felfordulás, s ezt gondolom, így vagy úgy, észrevettétek. Mindennel összeköttetésben álltok, így ki vagytok téve mindannak, ami a birodalmatokban történik, és annak is, ami a Teremtés többi részén zajlik. Van, akinek ez egy mély nyugtalanság formájában jelenik meg, egy elszakadás érzésként és egy bizonyos vágyakozás érzéseként.

Ez a vágyakozás konkrétan valamire irányul és nagyon heves lehet. Ahogy elkezdtétek az ajtókat kinyitni a rejtett emléktáraitokra, azonnal elkezdhettétek érezni az otthon vonzását, s innen jön ez a jelenlegi környezetetektől való elszakadás érzet. Ezek az átállás/átállódás jelei. Lehet, hogy most hevesnek érződik, de hamarosan megtanuljátok kiegyensúlyozni annak az érzését, hogy egy időben két világban éltek egyszerre. Ez mellett a többiek is elkezdték érezni a nyomást. Fontos, hogy meg tudd különböztetni, hogy mi áramlik ki a magodból/alapodból és mi az, ami a környezetedből visszhangzik. Pontosan kell látnod, mi a tiéd és mi az, ami másokhoz tartozik, különben túl leszel terhelve attól az aggodalomtól, ami a többiekből áramlik. Ne feledd, ők érzik a széthulló rendszer nyomását, így nem is tudnak máshogy reagálni, mint egyre nagyobb félelemmel. Nektek viszont ébernek kell lennetek és nem szabad elveszíteni a meglátásotokat arról, hogy igazából mi is történik; egy teljesen új világ születik, egy időben a régi világ leállásával.

Összpontosítsatok az egyre növekvő Fényre és kerüljétek el, hogy lehúzzon benneteket a sötétség, mely a többiek szívétől (még) távol tartja a Fényt. A döntés rajtad áll, s ez mindig is így volt. A sötétség egyre rafináltabb módszerekhez folyamodik, de ezek csak trükkök, s csak addig működhetnek, amíg az elméd nem igazodik az energia új szintjeihez.

Nem csodálkozunk, ha elveszítitek a józanságotokat, hiszen ez az időszak a legkihívóbb mindegyik közül, amelyekkel találkozni fogtok. Mindezt nem azért mondjuk, hogy megijesszünk benneteket, csupán csak tudatjuk, hogy teljesen tisztában vagyunk az elme és a szív között folyó csatáitokkal. A szívetek mélyén jól tudjátok, hogy a zűrzavar bármikor kitörhet körülöttetek, de  mégis minden rendben van és úgy, ahogy lennie kell. Az elmétek viszont, máshogy értelmezi mindezt, és arról próbál meggyőzni, hogy minden rossz, semmi sem a terv szerint történik és távolabb álltok a céltól, mint valaha. Amennyiben rendszeresen összehasonlítjátok ezt a szívetek üzenetével, minden könnyebbé válik.

Amikor úgy érzitek, hogy az elmétekben lévő negativitás már térdre kényszerítene, kérjetek segítséget és irányítást a többiektől; azoktól, akik képesek a belső csatornával való kommunikációt nyitva tartani. Mindig lesz valaki a közeletekben, aki segíteni tud, az erő a számokban rejlik. Ahogy már mondtuk, ne önállóan haladjatok. Kapcsolódjatok azokhoz a lelkekhez, akik együtt rezonálnak veletek. Együtt ellenállóbbak tudtok maradni a negatív gondolatokkal szemben, mely a felébredetlen lelkek óceánjából árad felétek. A tisztafejűség szigetei kell hogy legyetek, a félelem óceánjában, ezért emeljétek fel a szemeteket a tajtékzó óceánról és tekintsetek a nyugodtság szigeteire.

Felénk is nyújtsátok ki kezeiteket és tudjatok róla, hogy mellettetek állunk éjjel és nappal, még akkor is, amikor a legmagányosabb embernek érzitek magatokat a világegyetemben. Minden oldalról szeretettel és fénnyel vagytok körülvéve, s ne feledjétek akkor is megnyitni a szíveteket, amikor a feledés környékez benneteket. Együtt átvészeljük a közelgő vihart, egyedül viszont nehéz lesz a hullámok felett tartanotok a fejeteket. Legyetek nyugodtak még akkor is, ha a vihar közelít, ne féljetek. Mindent túl tudtok élni, még akkor is, ha a kis ijedt elmétek mást próbál beállítani.

Ti mindannyian a Fény ragyogó pajzsát viselitek, ezért ne engedjetek le egy pillanatra sem (azáltal, hogy lemondtok az erőtökről). A szívetek sokkal erősebb az elméteknél. Mindig maradjatok a szívetekben és minden rendben lesz. Biztonságos utazást kívánunk, mindig veletek vagyunk, nem számít mi történik. Minden a terv szerint halad, mindaddig, amíg a Fényre összpontosítotok. Csupán a félelem tud áthatolni a pajzsotokon, így nyugodtan hívjatok segítséget, ha túl közelinek érzitek. Gondoskodjatok a társaitokról is, a segítő kéz nagyon sokat számít. Igaz, az elme néha kicsit ingadozó, de addig nem bukhattok el, amíg kiegyensúlyozzátok magatokat azáltal, hogy a szívetekben található igazságra hallgattok. Minden rendben lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése